Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekUwielbiam takie przykłady kibicowskiego zadęcia, po prostu palce lizać. Jeśli piłkarze wygrywają to "ja jednak wolę być mistrzem". Jeśli im się nie wiedzie, to "oni znowu przegrywają"."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
No dobrze, nie wiem na pewno czy mówisz "oni znowu przegrali". Jeśli zaprzeczasz, to zapewne tak nie mówisz. Ale z całą pewnością twierdzisz "ja jednak wolę być mistrzem". Każdy by wolał, ale udaje się to tym kilkunastu osobom, które grają na boisku.Comment
-
Ostatni wyjazd sezonu z naszej strony w miarę udany. Frekwencja dobra , ale jeśli chodzi o doping to na wyjazdach bywało lepiej , często jest tak , że na liczniejszych wyjazdach doping kuleje. Ogólnie nie było jednak źle. Na zdjęciu poniżej nasz sektor :
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Najbardziej wrośnięte w miejscowe społeczności, cieszące się największym zainteresowaniem są jak zwykle kluby z małych miejscowości. Tam frekwencja na stadionie wynosi od 15 do 20%.
Pieczarku jak zwykle ustawiasz wszystko pod siebie.Piszesz tak jak ci wygodnie.Nie sądzisz,że 0.5 % z Warszawy jest sporo większe niż 20 % z Łęcznej?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W sumie ja nie mam co narzekać, bo Zagłębie zajęło 3 miejsce w Ekstraklasie i zagra w Pucharze UEFA. Dobrze, ze się liga skończyła, bo tempo na wiosnę było zabójcze i widać było w końcówce sezonu, że piłkarze są "zajechani". Teraz tylko kilka niewiadomych co do przyszłości Smudy i transferów czołowych piłkarzy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNie sądzisz,że 0.5 % z Warszawy jest sporo większe niż 20 % z Łęcznej?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotBo tam jedyna atrakcja sa mecze w I lidze.Comment
-
Wlasnie ogladam, na zywo przez internet, mecz Polska : Wyspy Owcze.
Prowadzimy 1 : 0 ale gra nie zachwyca.
"Wyspiarze" mogli juz wysoko prowadzic ale nie potrafia celnie strzelac.
P.S.
O rany, wciskaja Polakom Peugeoty 307 z 2005 roku (reklama) jako nowki5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Rasiak na 2 : 0
Czy zamknal usta swoim krytykom ?5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Dawno nie oglądałem reprezentacji (mecze towarzyskie rzadko oglądam), ale dzisiejszy mecz był idealny na pojuwenaliowego kaca - akurat trochę odespać W zasadzie na mundial oprócz bramkarzy nie nadaje się nikt. Ciekawy byłem Gancarczyka - biegał sporo, ale ze 2 razy dał sie tak zrobić, że... Raisak pojedzie, ale wiadomo to było wcześniej. Ciekaw jestem czy weźmie Sagana czy Sosina. Jeleń pojedzie jako zmiennik Smolarka, ale też nie zachwycił. Ogólnie żenada, zaczynam się bać tych mistrzostw...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Dla fanów naszego ulubionego strzelca
Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką.
- Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz?
Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa:
- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę,
dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak!
Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
- Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
Comment