Mecz Pogoni z Arką stał na poziomie który ciężko opisać... Jedni i drudzy chyba naoglądali się meczyków na MŚ i kopania piłki do boku i do tyłu(w czym brylowała Pogoń)Arka miała więcej z gry ,ale nic z tego nie wynikało,dopiero tuż przed końcowym gwizdkiem ruszyli do przodu i mieli dwie doprawdy dogodne sytuacje.W sumie zasłużony remis 0:0,choć Brazilianos mieli kilka sytuacji i to bramkowych,ale walili na oślep.
Sędziowanie jak zwykle beznadziejne.Protest był ,niestety race wylądowały na boisku i pewnie będzie dotkliwa kara.Dzięki dla Arki za poparcie neszego protestu przeciw tym ptasim debilom
Zagłębie przełamało dzisiaj strzelecką niemoc i to dosyć efektownie. A mogło być jeszcze lepiej, bo w drugiej połowie praktycznie Cracovia nie istniała. Do tego zmarnowany karny Iwańskiego. Ale i tak jestem zadowolony .
We wtorek pierwszy mecz reaktywowanej Ceramiki. Ciekawe czy wszyscy odkurzyli już flagi i szale . Można już sobie odpuścić IV ligowy dziwny twór i chodzić na Cerę
Nie dość,że nie mogłem być na meczu to nie widziałem nawet w tv.i do tego straciliśmy 2 punkty7 z Kmita remisując 3:3.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Nie zauważyłem, żeby któryś z obecnych tu kibiców Legii pisał "No i jeszcze porażka Widzewa. Można powiedzieć , pełnia szczęścia" lub temu podobne...[/QUOTE]
Zawsze jest tak , że ktoś musi być pierwszy. Nie bierz tego tak do siebie. Przecież dobrze też napisałem o Legii i jej kibicach. A Ty się nie cieszyłes jak Wisła Kraków gubiła punkty pod koniec zeszłego sezonu??? Bądźmy szczerzy... raczej tak.
Comment