No to zostało chyba tylko kibicować opoczyńskiemu Woyowi (nielubianemu przeze mnie), żeby awansował do trzeciej ligi. Po awansie Woya będę mógł obejrzeć wyjazdowy mecz Widzewa na własnym podwórku (bo chyba spadek do III ligi już przesądzony)
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Do tej pory wcale się nie interesowałem IV ligą i wiedziałem tylko, że Woy jest dość wysoko w tabeli i myślałem, że dwie drużyny awansują. Po Twoim poście sprawdziłem to i owo i okazało się, że tylko zwycięzca ligi gra w barażu o awans.
Arcy ale Ty jesteś... przez Ciebie straciłem wiarę w sprawiedliwość na tym świecieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Ja dzisiaj już poszedłem sobie na mecz z Victorią Sianów Sianowianie odwołali przyjazd tłumacząc się brakiem transportu,od razu padła propozycja podstawienia autokaru ze Szczecina na nasz koszt,zgodzili się,ale jak im damy jeszcze dwadzieścia tysięcy złotych,bo organizacja wyjazdu też kosztuje.(nieźle się cenią..)
Pewnie przy zielonym stoliku dostaniemy trzy punkty,które nie uzyskane po sportowej rywalizacji,nie będą cieszyć Liga zbliża się ku końcowi,a Pogoń jest wybita z meczowego rytmu,a jeśli wygramy naszą grupę,czeka nas dwumecz o awans,a łatwo zapewne nie będzie.Nie jest dobrze...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Stal po zejściu piłkarza Pogoni Barlinek po chwili walnęła dwie bramy i było już po meczu.
Gdyby nie ta czerwona kartka nie sądzę ,by przy Bandurskiego padł wynik 3:0.To był najsłabszy mecz na wiosnę Stalowców u siebie który oglądałem .
Rozmawiałem z kierownikiem Pogoni(miejscowej) i podobno mamy się wzbogacić o sześć punktów (nierozegrane mecze z Wybrzeżem -A.C.A.B i Victorią Sianów).Te ewentualnie zdobyte punkty nie będą cieszyć
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Polonia w bardzo ważnym meczu pokonała w Wodzisławiu miejscowa Odrę 2:0.Mieliśmy dużo szczęście dzisiaj.Odra miała karnego ale bramkarz Polonii najpierw obronił jedenastkę a potem dobitkę.Trzeba przyznać,że bronił dzisiaj fenomenalnie.A na trybunie zabawa na całego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W dzisiejszej Rzeczpospolitej Stefan Szczepłek staje w obronie trenera Klubu Sportowego Widzew Spółka Akcyjna. Pisze on:
Wielu z nas, szukających dziury w całym dziennikarzy, sugerujących, jakoby Janusz Wójcik miał w przeszłości coś wspólnego w korupcją, powinnom uderzyć się w piersi. Praca trenera w Widzewie świadczy o jego uczciwości - prowadził drużynę w dwóch meczach i oba przegrał. Jeśli nie zwolni tempa, będzie kandydatem do nagrody fair play.Comment
-
W dzisiejszej Rzeczpospolitej Stefan Szczepłek staje w obronie trenera Klubu Sportowego Widzew Spółka Akcyjna. Pisze on:
Wielu z nas, szukających dziury w całym dziennikarzy, sugerujących, jakoby Janusz Wójcik miał w przeszłości coś wspólnego w korupcją, powinnom uderzyć się w piersi. Praca trenera w Widzewie świadczy o jego uczciwości - prowadził drużynę w dwóch meczach i oba przegrał. Jeśli nie zwolni tempa, będzie kandydatem do nagrody fair play.Comment
-
Ale ŁKS jeszcze walczy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wielki Motywator vel Kasa Misiu Kasa to już tylko efekt działan nieudaczników z tenisa, siatkówki i koszykówki któzy myślą, że piłka nożna to ichniejsze jogurty. Dopóki będzie rządził typek pokroju Bakalarczyka nie będzie żadnych szans na rozwój.
Z przyjściem Cacka wiązalismy pewne nadzieje, okazało się, że niestety bliżej mu do Antoniego Ptaka niż nawet Cupiała.
Złota myśl (poza obrażaniem legend Widzewa czym sobie na początku już skreślił możliwość współpracy czy zapowiadaniem transferów od których pospadamy z krzesła) naszego prezia Bakalarczyka i Cacka to - Nikt tak jeszcze nie budował profesjonalnego klubu.
To prawda panowie - nikt tak jeszcze nie budował
W nowej II lidze przynajmniej się pojeździ do różnych fajnych miejscTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Jak milicja pozwoli i nie dostaną zakazów i niektóre kluby nie będą robić takich cyrków jak w naszej czwartej zachodniopomorskiej.
Ja dzisiaj już poszedłem sobie na mecz z Victorią Sianów Sianowianie odwołali przyjazd tłumacząc się brakiem transportu,od razu padła propozycja podstawienia autokaru ze Szczecina na nasz koszt,zgodzili się,ale jak im damy jeszcze dwadzieścia tysięcy złotych,bo organizacja wyjazdu też kosztuje.(nieźle się cenią..)
Pewnie przy zielonym stoliku dostaniemy trzy punkty,które nie uzyskane po sportowej rywalizacji,nie będą cieszyć Liga zbliża się ku końcowi,a Pogoń jest wybita z meczowego rytmu,a jeśli wygramy naszą grupę,czeka nas dwumecz o awans,a łatwo zapewne nie będzie.Nie jest dobrze...To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment