Legia udowodniła, że "kryzys już minął". Przegraliśmy właśnie w PP ze Stalą Sanok 1-2.
Super.Nasza porażka w poprzedniej rundzie w Sanoku jakoś mniej boli.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W PP Wisła Płock po rzutach karnych wyeliminowała Okocimskiego Brzesko (III liga), wcześniej trwoniąc prowadzenie 3-0 i remisując po dogrywce 4-4. Z taką obroną to ja cienko widzę i grę w pucharze i lidze.
W następnej rundzie czeka Jagiellonia, któta miała wolny los.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
... a zawodnicy tak zrobili...
Mrugasz oczkiem, a ja wcale tego nie wykluczam. Kurs był 1:14.
Porażka w Sanoku trochę przewietrzyła kadrę Legii. Z pierwszej drużyny wyrzucono Włodarczyka i Gottwalda. Oprócz tego na zawodników mają zostać nałożone solidne kary finansowe.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Czekałem na to od dawna , trzeba to opić dobrym piwem drużyna może grać słabo i ja to potrafię zrozumieć, ale Władeczek grał komicznie a to już wstyd.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Na szczęście oglądam tylko mecze polskich drużyn z zagranicznymi, albo reprezentacji, bo jeśli jeszcze miałbym oglądać taki mecz Legii, która przegrywa mecz z jakimś ostatnim zespołem z trzeciej ligi, to już przekracza to moją tolerancję widza
Dziś Brazylianos ograła Górnika Łęczna 3:0.Ja napiszę tak: Wygrała 3 liga z piątą i to niech wystarczy za komentarz.Jedyny plus tego meczu to pojawienie się kibiców Górnika w sile 16 twarzy z dwiema flagami i transparentem.Szacunek
W meczu dwóch Polonii remis 1:1.O sedziowaniu nic nie napisze bo .......Niestety czerwona kartka ustawiła mecz.Przybyło 9 warszawiaków oczywiście incognito.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W meczu dwóch Polonii remis 1:1.O sedziowaniu nic nie napisze bo .......Niestety czerwona kartka ustawiła mecz.Przybyło 9 warszawiaków oczywiście incognito.
Przybyli incognito bo oficjalnie nie było im wolno
A czerwona kartka niestety ale zasłużona
Comment