...niezależne Radio Forum dziś tj 01.04. Sejm ma przegłosować zmianę ustawy o reklamowaniu piwa. Reklamować się będą mogły tylko te browary (mające udział kapitału zagranicznego), w których co najmniej 20% produkcji stanowią piwa pszeniczne, stouty, koźlaki lub portery. W przypadkach grup browarniczych w każdym z browarów wchodzących w skład grupy musi być produkowane, któreś z tych piw.
Jak podało...
Collapse
X
-
Jak podało...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
-
-
dla ułatwienia powiem, że dziś jeszcze żadnego radia nie słuchałem a i takiego radia nie ma w Warszawie, ale dziś mogę bezkarnie sobie pomarzyć na głos.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Odp: Jak podało...
[QUOTE]Ahumba napisał(a)
[B]...niezależne Radio Forum dziś tj 01.04. Sejm ma przegłosować zmianę ustawy o reklamowaniu piwa. Reklamować się będą mogły tylko te browary (mające udział kapitału zagranicznego...]
Myślę ,że to było Radio Forum Europejskie, bo w krajowym podawali ,że będzie głosowana poprawka do Ustawy o reklamie o treści :Reklamować sie będą mogły tylko browary bez udziału kapitału zagranicznego a w szczególności małe browary lokalne.
Comment
-
-
Odp: Odp: Jak podało...
kopernik napisał(a)
browary bez
Radiowęzeł dementuje:
"nie browar bez tylko browar.biz"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment