U tego spod "4" ta sam łysina
KONKURS FAN CLUBU OLDCAT
Collapse
X
-
StaryKocur napisał(a)
Ale ogłoszenie oficjalnych wyników zostawiam koleżance
Pierwszej Sekretarce.
Jak tylko skończy się użerać ze studentami, ogłosi jak nic.
Zdrowie zwycięzcy.
Idol Fan Clubu OLDCAT
Przecież ja to tylko biedny statysta...
Ale, ale....
Niniejszym ogłaszam, że pan na fotce nr 7 to oczywiście Piwowar.
Maryhh!!!! Gratulacje!!!!
Comment
-
-
Chciałam jeszcze dodać, że nagroda niespodzianka to ..........
.....
.... koszulka Fan Klubu OldCat z wizerunkiem Idola....
tylko teraz pytanie..... gdzie ja taki namiocik na maryhha znajdę
Comment
-
-
Mimo, że nie należę do zarządu konkursu, chciałabym przyznać nagrodę "Fair Play" Ironowi, który szybko podpowiedział Wam nr 8, czyli Małążonkę, a mógł tę informację zachować do końca i wygrać. W końcu od niedawna jestem na Forum, a osoby, które mnie znają nie kojarzą ksywki z osobą i załączonym obrazkiem,dlatego gratuluję Mu serdecznie, nagrodę odbierze w domu.Pozdrowienia dla wszystkich
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Mimo, że nie należę do zarządu konkursu, chciałabym przyznać nagrodę "Fair Play" Ironowi, który szybko podpowiedział Wam nr 8, czyli Małążonkę, a mógł tę informację zachować do końca i wygrać. W końcu od niedawna jestem na Forum, a osoby, które mnie znają nie kojarzą ksywki z osobą i załączonym obrazkiem,dlatego gratuluję Mu serdecznie, nagrodę odbierze w domu.Pozdrowienia dla wszystkich
Comment
-
-
spoko spoko żaden namiot - wystarczy XXL.
jest bardzo dumny z wygranej i oświadczam, że będę ją nosił dumnie.
aby upodobnić się do pierwowzoru potrzebuję bardzo dużą ilość kobiecych ud, aby część mojej głowy zwana "czołem górnym" mogła zostać idealnie wytartaWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Małażonko, widziałas Ty kiedy Starego Kocura? Niech się Iron cieszy, że nie wygrał koszulki z jego podobizną
A więc czeka Cię przeżycie, które Ci zazdrośnicy mają już dawno
za sobą, stąd ich zjadliwe posty w dodatku nieprzyzwoicie
przepełnione mordkami.
A poza tym kto powiedział, że mężczyzna powinien być piękny ?
Starsi Forumowicze pamiętają zapewne Kolegę Kuchmistrza
z "60 minut na godzinę", który w utworze wokalno-instrumentalnym
twierdził wręcz: "Mężczyzna nie musi być piękny"Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Kocur - czytałem wczoraj w necie historię powstania Twojego wysokiego czoła. Przynajmniej tak myślę, że było to o Tobie.
Pojechał Kocur z dziewczyną w góry do szałasu. Było zimno więc poszedł narąbać drewna. Zmarzły mu ręce. Wraca do dziewczyny mówi "Zimno mi w ręce". "No to rozgrzej między moimi udami". Kocurowi dwa razy nie trzeba było powtarzać. Po chwili znowu poszedł rąbać drewno. Wraca po pewnym czasie i historia z rozgrzewaniem zmarzniętych dłoni znowu się powtarza. Wieczorem Kocur poszedł i narąbał drewna na cały następny dzień. Wraca i znowu się skarży na zimne dłonie. Lekko poirytowana dziewczyna wyrzuca wreszcie z siebie: "Ciągle dłonie i dłonie. A uszy ci nie marzną?".
Kocur, przyznaj się czy to wszystko nie zaczęło się od marznących uszu?
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Małażonko, widziałas Ty kiedy Starego Kocura? Niech się Iron cieszy, że nie wygrał koszulki z jego podobizną
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Czyżby przez koleżankę przenikała zazdrość ??
znamy przecież jednego takiego osobnika, który zakolami nie może się (na razie) pochwalić.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Cyrkonia napisał(a)
A czy ja mam na myśli osobnika czy koszulkę ???Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Kocur - czytałem wczoraj w necie historię powstania Twojego wysokiego czoła.
Kocur, przyznaj się czy to wszystko nie zaczęło się od marznących uszu?Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Chciałam jeszcze dodać, że nagroda niespodzianka to ..........
.....
.... koszulka Fan Klubu OldCat z wizerunkiem Idola....
tylko teraz pytanie..... gdzie ja taki namiocik na maryhha znajdęNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
Comment