Tak...Dałam się nabrać mojej mamie, a później postanowiłam sobie, że do wieczora nikomu już nie wierzę. Wieczorem wracałam do domu i słuchałam sobie radio. I znowu się nabrałam, bo uwierzyłam, że wyburzyli hotel Forum (obecnie Sofitel). Uwierzyłam, bo już wcześniej krążyły pogłoski, że "idzie" do rozbiórki. Pojechałam sprawdzić a on nadal stoi...
Władca Posiedzeń: Król musi odejść - Andrzej Lepper
bibliografia
autor: Andrzej Lepper
tytuł: Władca Posiedzeń: Król musi odejść
liczba stron: 260
miejsce wydania: Warszawa
rok wydania: 2004
oprawa: miękka
wymiary: 145 x 205 mm
wydawca: Wydawnictwo Samoobrona
ISBN: 83-7225-85-6
Attached Files
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
A ja w tym roku powiedziałem koledze prawdę. Po długich oczekiwaniach miałem dla niego obiecaną starą pocztówkę. Na początku telefonicznej rozmowy go uprzedziłem, że to nie jest żaden żart. Ma się do mnie do domu zgłosić po odbiór pocztówki. Poirytowany rzucił słuchawką.
No i nie wiem, czy udało mi się zrobić psikusa.
A ja jakoś nie lubię tego święta. Nabieranie kogoś tylko dla tego, że jest 1 kwietnia nie jest dla mnie fajne. Co innego kiedy indziej. Dobrze wymyślony kawał może być fajny dla obydwu stron, ale mam wrażenie że na prima aprilis wszyscy starają się zrobić coś na siłe co ani śmieszne ani sympatyczne nie jest.
Wczoraj dostałem SMS z idei zatytuowany Prima Aprilis było to zawiadomienie o nowym przedmiocie maturalnym "logika Inaczej" - pytania układame przez liderów najbardziej medialnych liderów partii politycznych, wszystko oczywiście z powodu wejścia Polski do Unii. Wszystko fajnie tylko zmierził mnie dopisek na końcu wiadomości: "PRZEŚLIJ DALEJ". Aby kurde znowu komuś kasy nabić.
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
iron napisał A dla mnie w ankiecie zabrakło jednej opcji...
Dla mnie brakło jeszcze jednej - zapomniałem o tym. Dopiero jak wróciłem wieczorem do domu, syn mnie wziął pod bajer, że zaspał na egzamin szóstoklasisty ...
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Comment