A ja zadam Wam pytanie "odwrotne" niż celt_birofil.
Prima-Aprilis - ankieta "z drugiej strony"
Collapse
X
-
Prima-Aprilis - ankieta "z drugiej strony"
34Czasem uda mi się zrobić komuś psikusa76,47%26Co roku ten sam problem - nikt się nie nabiera :-(8,82%3Nie bawią mnie żarty z innych14,71%5browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Tagi: brak
-
-
jerzy napisał(a)
Widzę, że było 3 głosujących. To co oznacza 50% udział?
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Tak...Dałam się nabrać mojej mamie, a później postanowiłam sobie, że do wieczora nikomu już nie wierzę. Wieczorem wracałam do domu i słuchałam sobie radio. I znowu się nabrałam, bo uwierzyłam, że wyburzyli hotel Forum (obecnie Sofitel). Uwierzyłam, bo już wcześniej krążyły pogłoski, że "idzie" do rozbiórki. Pojechałam sprawdzić a on nadal stoi...
Comment
-
-
A dla mnie w ankiecie zabrakło jednej opcji, którą bym zaznaczył -
Nie, nie chce mi się trudzićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A ja w tym roku powiedziałem koledze prawdę. Po długich oczekiwaniach miałem dla niego obiecaną starą pocztówkę. Na początku telefonicznej rozmowy go uprzedziłem, że to nie jest żaden żart. Ma się do mnie do domu zgłosić po odbiór pocztówki. Poirytowany rzucił słuchawką.
No i nie wiem, czy udało mi się zrobić psikusa.
Comment
-
-
A ja jakoś nie lubię tego święta. Nabieranie kogoś tylko dla tego, że jest 1 kwietnia nie jest dla mnie fajne. Co innego kiedy indziej. Dobrze wymyślony kawał może być fajny dla obydwu stron, ale mam wrażenie że na prima aprilis wszyscy starają się zrobić coś na siłe co ani śmieszne ani sympatyczne nie jest.
Wczoraj dostałem SMS z idei zatytuowany Prima Aprilis było to zawiadomienie o nowym przedmiocie maturalnym "logika Inaczej" - pytania układame przez liderów najbardziej medialnych liderów partii politycznych, wszystko oczywiście z powodu wejścia Polski do Unii. Wszystko fajnie tylko zmierził mnie dopisek na końcu wiadomości: "PRZEŚLIJ DALEJ". Aby kurde znowu komuś kasy nabić.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Zrobiłem wczoraj kolegom w pracy kilka psikusów, ale też i sam dałem się na dwa nabrać.
Comment
-
Comment