Iommi, widziałem w składzie Częstochowy na następny sezon Kamila Cieślara. Ma szansę pojeździć, np. w MDMP?
Speedway czyli żużel :-)
Collapse
X
-
Arcy, Kamil już w 2008 roku objechał w częstochowskich barwach ok. 28 imprez. A w MDMP 2008 zdobył brązowy medal (co prawda zdobył 1 punkcik, ale Złomrex 1 punktem wyprzedził czwarty ZKŻ).
Podsumowując - wygrał w roku ubiegłym 15 biegów, 18 razy był drugi, 29 razy trzeci i 22 razy czwarty. Kamil „zaliczył” również 23 wykluczenia, w tym 8 defektów i 5 upadków. Te ostatnie liczby martwią najbardziej...
W każdym razie w tym roku Kamil jeszcze nie podpisał kontraktu w Cze-wie, ale powinien zrobić to już jutro. I wie, że musi walczyć o miejsce w pierwszej drużynie.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziw MDMP 2008 zdobył brązowy medal (co prawda zdobył 1 punkcik, ale Złomrex 1 punktem wyprzedził czwarty ZKŻ).
PS. Ostatnio koncentrowałem się na I lidze, to mnie usprawiedliwia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedziDziś zostanie zgłoszony do rozgrywek po rocznej przerwie klub z Lublina pod roboczą nazwą KMŻ Lublin.
Comment
-
-
sportowe fakty podają:
KMŻ Lublin:
Seniorzy:
Jacek Rempała - 1,222 (Ekstraliga)
David Howe - 1,308 (I liga - niesklasyfikowany)
Tomasz Rempała - 1,824
Lubos Tomicek (Czechy) - 1,696
Kirił Filinow - 1,679 (niesklasyfikowany)
Andreas Messing (Szwecja) - NS
Richard Hall (Wielka Brytania) - NS
Juniorzy:
Jonas Messing (Szwecja) - NS
Simon Lambert (Wielka Brytania) - NS
Trener:
Rafał WilkLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzisportowe fakty podają:
KMŻ Lublin:
Seniorzy:
Jacek Rempała - 1,222 (Ekstraliga)
David Howe - 1,308 (I liga - niesklasyfikowany)
Tomasz Rempała - 1,824
Lubos Tomicek (Czechy) - 1,696
Kirił Filinow - 1,679 (niesklasyfikowany)
Andreas Messing (Szwecja) - NS
Richard Hall (Wielka Brytania) - NS
Juniorzy:
Jonas Messing (Szwecja) - NS
Simon Lambert (Wielka Brytania) - NS
Trener:
Rafał WilkLengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzitaa... Rawicz też się dwa sezony temu wygrzebał...
A komu właściwie kibicowałeś, Arcy?
Comment
-
-
Wczoraj poznańska telewizja podała, że Ostrów podpisał kontrakt na starty z Dunką. Będzie to pierwsza kobieta startująca w polskiej lidze. Ładna babka, wniesie trochę kolorytu do ligi i przetrze szlaki Polkom, które też chcą startować. Ciekawi mnie tylko jak będzie punktowała.
Życzę jej powodzenia w tym sporcie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziWczoraj poznańska telewizja podała, że Ostrów podpisał kontrakt na starty z Dunką. Będzie to pierwsza kobieta startująca w polskiej lidze. Ładna babka, wniesie trochę kolorytu do ligi i przetrze szlaki Polkom, które też chcą startować. Ciekawi mnie tylko jak będzie punktowała.
Życzę jej powodzenia w tym sporcie.
A swoją drogą na miniżużlu dziewczyny skutecznie rywalizują z chłopakami. W pięćsetkach to jednak inna bajka, choć w 2001 roku w pardubickim finale IMEJ widziałem również Dunkę Sabrine Bogh. Ot urozmaicenie było...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Memoriał Alfreda Smoczyka został przełożony. Jeżeli ktoś chciał się wybrać na niego do Leszna to nie ma po co."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziMemoriał Alfreda Smoczyka został przełożony. Jeżeli ktoś chciał się wybrać na niego do Leszna to nie ma po co.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWiemy, miałem kolege zawieść.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment