Po masakrze w derbach, Poloniści pokonali Włókniarza niestety deszcz odebrał szanszę na bonus. Drużynowego GP nie miałem okazji obejrzeć gdyż powtórki jeszcze nie bylo a transmisja nagrała mi się tylko do 19 biegu Gratulacje dla całej ekipy i wielki szacun dla leszcyńskich kibiców wiernie dopingujących reprezentację na Smoczyku
Speedway czyli żużel :-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziPo masakrze w derbach, Poloniści pokonali Włókniarza niestety deszcz odebrał szanszę na bonus. (...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziwielki szacun dla leszcyńskich kibiców wiernie dopingujących reprezentację na Smoczyku
Wielkie wrażenie zrobiło na mnie odśpiewanie całym gardłem hymnu po dekoracji przez pełen stadion, które całkowicie zagłuszyło podkład muzyczny. Kibic jak chce to potrafi."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
To też pewnie znacie, ale komentarz taki, że ciary po plecach przechodzą! http://www.youtube.com/watch?v=uc8M_...eature=related
Comment
-
-
Dzisiaj medaliki zamknęły drogę do play-off Sparcie. W niedzielę wszystko leży w rękach aniołów czy w play-offach chcą mieć ponowne derby czy też jazdę ze śledzikami. Ciekawe kiedy toruńscy kibice Motoarenę ochrzczą jogurcikami jak to dawwniej bywało .
Comment
-
-
Ja to pozostawiam bez komentarza, ale może okoliczności będą sprzyjały wyjazdowi w niedzielę na mecz o warzywo w sumie w niedzielę z Polonią Bydgoszcz. W końcu przedostatni we Wrocławiu w tym sezonie, a kto wie czy i w Ekstralidze...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo też pewnie znacie, ale komentarz taki, że ciary po plecach przechodzą! http://www.youtube.com/watch?v=uc8M_...eature=related
zdrówko maszyny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziA Hlib? Jeśli choć raz zdobędzie więcej niż 8 punktów, wypije Lecha. Do końca. Za karę, że nie wierzyłem...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziNo to kolego, że tak powiem, smacznego hehe. W ostatnim meczu ligowym z Gnieznem bodajże Hlibek zaliczył całe 12 pkt
Ale cóż, słowo się rzekło - znajomy z Gniezna właśnie przywiózł kilka Lechów Pils, a wiec wypiję nawet ze smakiem. W końcu nie obiecywałem, że premiuma wypiję...
A swoją drogą - zrobił te punkty na turystach, którzy po prostu musieli odjechać ten mecz. Wciąż mnie do siebie nie przekonał całkowicie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedzi(...) A swoją drogą - zrobił te punkty na turystach, którzy po prostu musieli odjechać ten mecz. Wciąż mnie do siebie nie przekonał całkowicie.
Comment
-
-
No i pierwsza runda play-off za nami
w Lesznie niespodzianka Byki dostay kopa od Lwiątek;
Falubazy na wyjeździe pyknęły Stalówkę
a Poloniści wywalczyli punkcik z Krzyżakami na własnym torze, który może im dać wejście do półfinałów.
Wczoraj w Szwecji Tomek zaszalał i jest już na drugim miejscu w cyklu GP raczej bez szans na majstra ale zawsze miło popatrzeć jak walczy
Comment
-
-
Wieczorkiem w niedzielę wybrałem się na derby na toruńską motoarenę.
Meczyk nie był rewelacyjny aczkolwiek trzymał kibiców Polonii w napięciu, gdyż każdy punkcik był na wagę awansu do półfinałów. Obiekt wspaniały - bardzo dobra widoczność i nagłośnienie, tor trochę dziurawy ale spokojnie do następnego sezonu się uleży, Mecz oglądałem na schodach, choć ponoć sprzedano tyle biletów co miejsc siedzących, doping jak na derby w miarę przyzwoity, jedno na co mogę ponarzekać to brak biletów ulgowych choć takowe istniały w cenniku (raptem piątaka tańsze od normalnych).
W następny weekend jazda u siebie z myszowatymi,
zaś anioły z medalikami.
Comment
-
-
Pamiętacie nasze typowania z początku sezonu? Leszczyńskie byki tak namieszały, że nikt nie trafił ale za to wszyscy w pierwszej 5 zmieścili pozostałych finalistów. Ciekawe, kto będzie najbliższy prawdy."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Możesz jaśniej?
Z tego co widzę, nawet najbardziej niepoprawni optymiści typowali Polonię co najwyżej na 6 miejsce, więc za bardzo jej nie wytypowali.
W ogóle przy tym składzie półfinał to jest po prostu niewyobrażalne...
Cieszy mnie, że się myliłem w moim czarnowidztwie co do Rybnika.Ostatnia zmiana dokonana przez zgroza; 2009-09-02, 18:50.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
Comment