Polonia zaliczyła chyba największą wpadkę w swojej historii występów w e-lidze, przegrali w Lesznie 73:17 .
Speedway czyli żużel :-)
Collapse
X
-
Moja drużyna pokonując 33 : 57 Start Gniezno przypieczętowała awans do I ligi Wreszcie jakaś jaskółka na opolskim żużlowym niebie, jakiś promyk nadziei
Comment
-
-
... a mój RKM Rybnik po rocznym pobycie w Ekstralidze spadł do pierwszej ligi. Tak więc do zobaczenia za rok na stadionie Opolu Pjenknik!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
skandal napisał(a)
Ale rekord należy niestety do gdańskiego GKS-u, dostali chyba 2 lata temu 75:15 ale nie pamiętam z kim wtedy jeżdzili
Nie przypominam sobie aż tak wysokiej porażki. To by oznaczało, że wszystkie biego skończyły się wynikiem 1:5. Trudno mi uwierzyć, żeby coś takiego mogło się w naszj lidze wydarzyć, choćby ze względu na możliwe defekty i wykluczenia.
Comment
-
-
kishar napisał(a)
A ja teraz czekam tylko na mecze TŻ Lublin z Zieloną Góra i powrót(oby) Lublina do ekstraklasy.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
iommi napisał(a)
Na Zielonkę wystarczy odpowiednie przygotowanie toru - wczoraj w Rybniku zupełnie nie radzili sobie z "kopną" nawierzchnią. Nawet nasze rybnickie żużlowe mizeroty były zdziwione, bo większość z zawodników ZKŻ (Huszcza, Kłopot, Kruk, Marcinkowski i Suchecki) nie potrafiła utrzymać się motocyklu, upadków i symulowanych defektów też było sporo...
Nie mogę się już doczekać meczu 10.10. Szkoda tylko, że do niego jeszcze tyle czasu. Chyba niezbyt mądrze ułożono ten terminarz...
Comment
-
-
Nie przypominam sobie aż tak wysokiej porażki. To by oznaczało, że wszystkie biego skończyły się wynikiem 1:5. Trudno mi uwierzyć, żeby coś takiego mogło się w naszj lidze wydarzyć, choćby ze względu na możliwe defekty i wykluczenia.
Comment
-
-
No i po trzech vicemistrzostwach Crumpowi udało się stanąć na najwyższym stołku. Dzisiejsze widowisko niezbyt ciekawe jak wystartowali tak dojeżdzali do mety . Pocieszeniem jest fakt, że Hampelek w końcowej klasyfikacji zajął 8 miejsce co daje mu pewny start w przyszłorocznych rozgrywkach GP. Gollob tym razem jechał na luzie i o dziwo stanął na podium co mu się w tym roku rzadko zdarzało . A miało być tak pięknie po pozystaniu bogatego sponsora jakim jest Rafineria z grupy Orlen, na początku sezonu zapowiadał walkę o mistrzostwo .
Comment
-
-
Pamiętam tamte czasy, ale nie pamietam takiego wyniku, tak dokładnego. O ile oamiętam, była raz olbrzymia porażka, ale suma punktów nie dawała wtedy 90.
Comment
-
-
cyt. z Przeglądu Żużlowego:
"Sponsor pierwszoligowej drużyny GTŻ Grudziądz w zakończonym sezonie Browary Grudziądzkie nie uregulował wszystkich należności finansowych wobec klubu. Kwota jaka powinna wpłynąć na konto klubowe z tytułu sponsoringu wynosi ok. 50 tys. zł. Pieniądze te miały być przeznaczone na uregulowanie wszystkich należności za media oraz resztę wypłat dla zawodników. W związku z tym zarząd klubu wystosował do Browarów Grudziądzkich propozycję przedłużenia płatności kolejnej transy należności."
Comment
-
Comment