Tak, wielkie derby. Naprzeciw siebie wywożące w płot Sawiny i inne Protasiewcze kontra bazujące na kontaktach w GKSŻ Wibratory
Speedway czyli żużel :-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekTak, wielkie derby. Naprzeciw siebie wywożące w płot Sawiny i inne Protasiewcze kontra bazujące na kontaktach w GKSŻ Wibratory
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliCzy mógłbyś mi odświeżyć pamięć i przytoczyć sytuację gdzie i kiedy Protas kogoś w dechy wywiózł
A swoją drogą inteligentni inaczej działacze RKM zarządali w niedzielę, żeby PePe dmuchał w balonik. Marzyło im się, że jest na bani i zdobyte przez niego punkty przepadną. Kretynizm skrajny i tylko wstyd, że jest się kibicem klubu rządzonego przez idiotów pozostał...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekSawiny i inne Protasiewicze - chodziło mi o to że Sawina wywozi, a Ptotasia po prostu nie darzę sympatią, bo jest trochę przereklamowany - tak jak np. według mnie Hampel...
Hampel jest przereklamowany? bez komentarza - a niby gdzie on się przereklamował? I czy na pewno on czy z niego już 2 lata temu zrobili mistrza świata?
Comment
-
-
Zapraszamy na wyjazd do Gdańska
Zapraszamy na wyjazd do Gdańska 7 05 2006
Fan Club "Skorpiony" po raz drugi organizuje wyjazd kibiców z Poznania na zawody, tym razem do Gdańska, koszt wyjazdu tylko 40,00 zł bilet na mecz za darmo !!
Więcej informacji http://www.fanclubskorpiony.pl/wyjazd2.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ragcrowhmmmmmmmmmmmm 50 lat w extraklasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
i co ????????????????? Ty na to ??????????????Last edited by Maggyk; 2006-05-03, 12:25.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ierzyHampel jest przereklamowany? bez komentarza - a niby gdzie on się przereklamował? I czy na pewno on czy z niego już 2 lata temu zrobili mistrza świata?MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
No i po Grand Prix. Jest co wspominać, klimat super! Kilka wrazeń po tej edycji:
1. kwestie sportowe: nie zgadzam się z ogólną opinią że zawiódł Gollob. Tor nie był pod niego, wiadomo że jak nie "ciągnie" po zewnętrznej, to jest mu ciężko, tak też było wczoraj. W półfinale był przyblokowany i odpadł. Zawiódł to kolejny już raz Protasiewicz. Od początku pisałem że starty w GP to dla niego za wysokie progi i powinien jeździć Kołodziej, albo Kasprzak. No właśnie, Kasprzka wszyscy skreślali a przywiózł 6 pkt i jeździł całkiem dobrze. Gdyby nie pech z Nicholsem i więcej doświadczenia, na pewno byłby w półfinale. Nieźle jechał Pedersen (po kontuzji), ale w półfinale mu nie poszło i koniec. Hancock i Crump w sumie najlepsi byli i zasłużenie zajęli 2 pierwsze miejsca. Zawiódł Adams, wielu stawiało że bedzie w finale, no i oczywiście Rickardsson - klapa kompletna. Hampel dał z siebie wszystko, zrobił najładniejszą akcję trnieju w półfinale, ale spalił się psychicznie chyba w finale i wyraźnie spóźnił start. A że tor we Wrocku jest jak zwykle nie do walki na dystansie, to nie mógł już przegonić Zagara, który był czarnym koniem. Ten koleś jeździ coraz lepiej i zobaczymy co pokaże dalej, dla mnie to naprawde wielki talent...
2. kwestie organizacyjne: znowu porażka z piwem. Nie rozumiem dlaczego nie mogę sobie usiąść na 4 godziny z kubkiem piwa. I na meczach ligowych jest to samo. Paranoja! Tor niby był dopieszczony, ale i tak mało mijanek, ale to już chyba taka jego specyfika. Nagłośnienie jak zwykle do bani, ja nie słyszałem ani słowa. Wie ktoś co to za "śpiewaczka" występowała przed turniejem? Ekran ok, mógłby być ciut większy, ale spełnił zadanie. Pokaz sztczucznych ogni super.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
W imieniu Fan Clubu Skorpiony zapraszam Was na derby Wielkopolski 21 mja 2006 godz.15:00 PSŻ Poznań vs Kolejarz Rawicz
Last edited by Audi; 2006-05-12, 21:30.
Comment
-
-
I następne zaproszenie na ćwierć finał IMP w dniu 25 maj 2006 godz.17:30
Poniżej przedstawiam listę startową ćwierćfinału IMP w Poznaniu:
1. Piotr Dym - KM Intar Lazur Ostrów Wlkp.
2. Mariusz Puszakowski - Adriana Toruń
3. Mirosław Jabłoński - Start Gniezno
4. Sebastian Ułamek - CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa
5. Andrzej Huszcza - PSŻ Poznań
6. Bartosz Kwiatkowski - KŻ Orzeł Łódź
7. Piotr Świst - TŻ Lublin
8. Łukasz Romanek - RKM Rybnik
9. Zbigniew Suchecki - ZKŻ Kronopol Zielona Góra
10. Andrzej Głuchy - Stal Gorzów Wlkp.
11. Marcin Jędrzejewski - Budlex Polonia Bydgoszcz
12. Paweł Miesiąc - Marma Polskie Folie Rzeszów
13. Rafał Dobrucki - Unia Leszno
14. Karol Ząbik - Adriana Toruń
15. Krzysztof Jabłoński - Lotos Gdańsk
16. Mariusz Węgrzyk - KM Inatr Lazur Ostrów Wlkp.
Rezerwowi:
R1. Daniel Pytel - PSŻ Poznań
R2. Marcin Liberski - KM Intar Lazur Ostrów Wlkp.
Comment
-
-
Dzisiejszego wieczora Tomuś G. załapał się na pudło. Na najwyższym podium stanął Crump a rewelacyjnie dziś jeżdzący jankes z Cze-wy zainkasował tylko srebro. Hampel w półfinale nie podjął walki a Protas raptem uzbierał 3 punkciki w pięciu startach.
Comment
-
-
Gollob coraz lepiej jeździ i może się załapać na pudło w generalce. Bo złoto pewnie Crump zgarnie. Hampel może w pierwszej 5 nie będzie, ale do pierwszej ósemki powinien się na koniec sezonu załapać. Protaś wiadomo, już o nim pisałem i cały czas potwierdzają się moje przepowiednie. Pomyłka.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Jako kibic żużla, jeżdżący na mecze dość nieregularnie ale od 9-10 lat, bardzo się cieszę, że i w Poznaniu mam teraz co oglądać. Martwi mnie tylko, że jeżeli wszystkie mecze będą wyglądały tak jak z Miskolcem i Rawiczem, ciężko będzie zapełnić trybuny.
Natomiast cholera mnie bierze na myśl o tym, że swojego piwa przynosić nie można, a na stadionie jest tylko WarkaLast edited by arcy; 2006-05-27, 11:46.
Comment
-
Comment