Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
Sprawa się rypła.
Kto lubi warsztat aktorski Franciszka Pieczki, i obejrzeć czasami lekkie, wesołe polskie kino, to ta pozycja powinna być obowiązkowa.
Akcja rozgrywa się w Beskidzie Żywieckim i podobnie jak u Smarzowskiego w Weselu wywleka pewną mentalność ludzką prowadzącą do kłopotów. Oczywiście na wesoło.Comment
-
A mnie ten film umęczył. Bodaj wszyscy występujący w nim, prócz Pieczki, to naturszczycy. Miało to swój urok przez może pół godziny, ale później zaczęło mnie mocno koleć w oczy i uszy. Dojechałem do końca, ale to co na początku powodowało uśmiech, pod koniec żenowało.Dick Laurent is dead.Comment
-
A z kolskiego to jeszcze "Grający z talerza"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Wklepałem w google'u i pierwszy wynik był taki:
Django to webowy framework wysokiego poziomu napisany w Pythonie z myślą o szybkim rozwoju aplikacji
Dalej nie czytałem. Tarantino zaczął mnie od któregoś filmu nieco nudzić z powodu swojej powtarzalności, podobnie zresztą jak Woody Allen, ale trzeba mu oddać, że warsztatowcem jest świetnym. I ma niezłą rękę do ścieżki dźwiękowej.Comment
-
Wklepałem w google'u i pierwszy wynik był taki:
Django to webowy framework wysokiego poziomu napisany w Pythonie z myślą o szybkim rozwoju aplikacji
Dalej nie czytałem. Tarantino zaczął mnie od któregoś filmu nieco nudzić z powodu swojej powtarzalności, podobnie zresztą jak Woody Allen, ale trzeba mu oddać, że warsztatowcem jest świetnym. I ma niezłą rękę do ścieżki dźwiękowej.
Bękarty wojny, też były trochę inne.
To tak apropos powtarzalnościbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A czemu kliknięcie na stronę 75 w tym temacie powoduje powrót na stronę 74?
Pętla czasowa czy stronowa ?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Pewnie spowodowane jest to wliczaniem usuniętych postów. Administracja i moderatorzy tego tematu je widzą, a my nie i dlatego dziwnie to wyglądaLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Widzicie czasami to czego inni nie widzą? To czego nie ma?
Ciekawe ..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Wiesz Luciu, co ci powiem?
Jak mi przy 1842 wyświetliła się 75 to oznacza, że straszny zamordyzm na tym forumie, dziesięć postów w tak niepolitycznym temacie poleciało w kosmos . Może by na piwoorg się przenieść, tam ponoć jezd luzik i braterstwo i takie tam, Luciu drogi ...
Last edited by fidoangel; 2012-10-01, 20:52."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Comment