Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Zarowno "Upadek" o Hitlerze jak i "Upadek" z Michaelem Douglasem to dwa moje ulubione filmy. Widze , ze kolega becik to prawdziwy koneser , pzdrComment
-
ech...
"Ciemnoniebieski świat"
No i czemu Czesi potrafią nakręcić niezły film poświęcony ich lotnikom czasów Drugiej Wojny Światowej, a nasi nie?Last edited by adam16; 2006-05-06, 21:11.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16ech...
"Ciemnoniebieski świat"
No i czemu Czesi potrafią nakręcić niezły film poświęcony ich lotnikom czasów Drugiej Wojny Światowej, a nasi nie?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Dziś (tj w poniedziałek 08.05.2006) w TVP1 o godz 23.10 leci film "Naqoyqatsi" - zdecydowanie polecem, mimo "Koyaanisqatsi" lepsze było.
"Naqoyqatsi" to trzecia część cyklu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16"Naqoyqatsi" ; "Koyaanisqatsi"
A jesli ktos chce zobaczyc osiagniecia radzieckiej kinematografi z lat 20 to polecam Dziga Vertov "The Man with a Movie Camera"."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Osobom pracującym w biurach polecam serial "Biuro" (dostępny tylko na DVD) - specyficzny brytyjski humor.Comment
-
Może niekoniecznie film,ale...."Mieszczanin szlachcicem" w reż. J. Gruzy. Nie wiedziałam, czy smiać się czy płakać wczoraj.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Dziś dla odmiany - wg mnie klasyk: "Pod osłoną nieba" (22.50 na TVP2)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Wczoraj z żoną byliśmy na 'Hi Way'.
Kto zna Mumio ten wie o co chodzi
Film wg reklamy należy oglądnać 2 do 3 razy. I w sumie coś w tym jest.
Parę swietnych motywów jest (np. dziadkowie internauci), ale momentami trochę nudo się robi. Może po trzecim razie byłoby ciekawiej. Nie mniej dla wielbicieli Mumio rzecz wartościowa.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoOsobom pracującym w biurach polecam serial "Biuro" (dostępny tylko na DVD) - specyficzny brytyjski humor.Comment
-
A ja ostatnio oglądałem "Crash - Miasto Gniewu" i film przypadł mi do gustu. Generalnie obyczajowy, rozgrywany w wolnym tempie. Po zakończeniu siedziałem jeszcze przez chwilę pogrążony w zadumie... PolecamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyChyba nie tylko na DVD, bo jeśli nie pomyliłem tytułów to ten serial leci w BBC Prime.
A tak z innej beczki.
Ciekawe, czy ten serial miałby szansę na pojawienie się w jakiejś polskiej, czysto komercyjnej stacji telewizyjnej?Comment
-
Dziś wieczorem w TVN po raz kolejny "Gra" z Michaelem Douglasem.
Fabuła momentami nieco naciągana, ale w sumie rzecz naprawdę warta obejrzenia.
Gazeta Telewizyjna Wyborczej daje filmowi 3 gwiazdki w skali 0-5 . Ja dorzuciłbym jeszcze jedną. Jeśli ktoś przez przypadek jeszcze tego nie widział, niech sie skusi.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
Comment