Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA
Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
Właśnie leci "Sól ziemi czarnej".Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Za chwilę na Europa Zone "Sens życia według Monty Pythona".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Minionego wieczoru wybraliśmy się na polski film Statyści. Krótko: pomysł dobry, realizacja kiepska, aktorzy dopisali (poza Opanią - za długo grał w sit comie bym mu zaufał), reżyserowi brak polotu.
Następny film w kolejce to Dobry Rok. Poczekam jeszcze tydzień jak bilet w Multikinie bedzie 2 zł tańszyLast edited by Shlangbaum; 2006-11-05, 01:06.Comment
-
Kilka dni temu obejrzałem "Mężczynę Idealnego" - kurde Czesi potrafią podnieść do rangi sztuki nawet komedię romantyczną.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
A ja wczoraj wybrałam się do kina na JOBa.... nadal nie wiem o czym jest ten film..... ale czasami chyba można pośmiać się z niewiadomo czego..... tak na rozluźnienie
na pewno JOB jest lepszy od DUBLERÓWComment
-
...wspomnij sobie dzisiaj - film Barei "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" - hej
Comment
-
W niedzielę z samego ranka w tv obejrzałem stary czeski szlagier "Adela nie jadła kolacji"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezMnie udało się zasiąść przed tv i obejrzeć 'Good bye, Lenin'
Ciekawie było wspomnieć pewne elementy, socjalistycznej rzeczywistościComment
-
"Plac Zbawiciela"
Doskonały, przejmujący, smutny film. Pokazujący polską rzeczywistość jak mało który. Gorąco polecamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wszyscy jesteśmy Chrystusami - odświerzyłem wczoraj. Koterski jest genialny. Tylko ten Chyra, niby gra świetnie ale jego twarz widać w co drugiej produkcji.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.Comment
-
Takie trochę tendencyjne pytanie mam. Czy na tym forum są jacyś fani Rejsu, Wniebowziętych, itp ?Comment
Comment