Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Opcja Grundig i kaseta nie jest przecież nieprawdopodobna. Mi odpowiada i jest ... bardziej dramatyczna- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
A ja czekam na film "ciacho" %) Może być niezła ziucha %)
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
i taki mały bonus %)
Ostatnia zmiana dokonana przez AYC; 2009-12-23, 15:35.Comment
-
Avatar. Od strony fabuły to film, który się oglądało dziesiątki razy. Nie zaskakuje nic i można przewidzieć bardzo wiele. Pod tym względem film jest bezwartościowy całkowicie. Avatar to gigantyczne widowisko oparte na banalnej historyjce. Jeśli ktoś lubi mega efekty i nie przeszkadza mu, że jego mózg bezie mógł się wyłączyć na blisko 3 godziny, to zdecydowanie polecam. Ja takie filmy też lubię, wobec czego 3 godziny przeleciały mi nim się obejrzałem. Dobry relaks.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Avatar. Od strony fabuły to film, który się oglądało dziesiątki razy. Nie zaskakuje nic i można przewidzieć bardzo wiele. Pod tym względem film jest bezwartościowy całkowicie. Avatar to gigantyczne widowisko oparte na banalnej historyjce. Jeśli ktoś lubi mega efekty i nie przeszkadza mu, że jego mózg bezie mógł się wyłączyć na blisko 3 godziny, to zdecydowanie polecam. Ja takie filmy też lubię, wobec czego 3 godziny przeleciały mi nim się obejrzałem. Dobry relaks.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Świetny film, do tej pory filmowa Brazylia kojarzyła się z tandetnymi telenowelami. Jednak potrafią tam nakręcić dobry film.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Templariusze. Miłość i krew - szwedzka superpodukcja, która od wczoraj jest w naszych kinach. Recenzje nt filmu różne, że scenariusz chaotyczny, ze ledwo trzyma się kupy. Nie wiem czy to jest dopiero I część czy jest to kinowa wersja 4,5 godzinnej oryginalnej szwedzkiej wersji. Mam słabość do wypraw krzyżowych i mimo, że akcja filmu rozgrywa się zarówno w XII wiecznej Gotlandii jak i w Jerozolimie, obraz moim zdaniem jest świetnie zrobiony, który ogląda się lekko i przyjemnie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Właśnie obejrzałem "Majora Dundee" Sama Peckinpaha. Dla miłośników poważnych westernów pozycja obowiązkowa - świetne kreacje aktorskie, galeria barwnych postaci, surowy klimat. Szkoda tylko, że jak wyczytałem w internecie (w ktorym, jak wiadomo, jest wszystko), obcięto budżet filmu i zamiast 3 godzin trwa on 2,5, co niestety widać po ździebko raptownym zakończeniu. Niemniej obejrzałem z przyjemnością.Comment
-
Muszę powiedzieć , że dawno takiego wrażenia nie zrobił na mnie żaden film, jak Avatar w 3D. Fantastyczne ujęcia, kolory, efekty. Dla tych powyższych zalet, wybiorę się na ten film jeszcze raz, za jakiś miesiąc, dwa. W wersji 2D nie warto tego filmu oglądać, chyba , że się ma 12 lat lub coś w okolicach. W przypadku ponownego oglądania wcale się nie muszę przejmować, że będę pamiętał fabułę i film będzie wtedy nudny, bo fabuła to rzecz marginalna, wręcz w wersji szczątkowej. Cameron w ogóle nie powinien tego filmu robić w 2D, gdyby chodziło tylko o sztukę i podziw, ale rozumiem, że chciał szybszego zwrotu kosztów, większych zysków i większej dostępności u widzów (bo kina 3D to na świecie mniejszość, a w wielu miejscach wręcz rzadkość), a i jeszcze pewnie puszczą w telewizji, nie mówiąc o DVD (oczywiście wszystko w 2D).Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Frequently Asked Questions About Time Travel. Trafiłem na to zupełnym przypadkiem i film mnie oczarował. Nakręcony pewno za jakieś śmieszne pieniądze, akcja prawie w całości rozgrywa się w pubie
Ale uwaga, film będzie bawił głównie tych, którzy wiedzą, że naprawdę to Han strzelał pierwszy, a nie Greedo.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
Widzę,że niektórzy święta zamiast z rodzina w domu to wolą spędzać w kinie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A masz z tym jakiś problem? Może nie mają rodziny, albo byli z rodziną na filmie w kinie. A może są innego wyznania lub niewierzący - to nie jest zakazane. Naprawdę nie masz się czego czepić.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment