Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Następny film w kolejce to Dobry Rok.
I jakoś nie dotarliśmy na ten film. Przedwczoraj za to obejrzeliśmy Babel. Film ciekawy. Tyle, że kinowi sąsiedzi obok nas uprawiali seks oralny (czy w Warszawie w kinach to normalne ?) i psuło to troszkę nastrój
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez
Takie trochę tendencyjne pytanie mam. Czy na tym forum są jacyś fani Rejsu, Wniebowziętych, itp ?
No masz: "Mówię Ci, wojsko wiąże na całe życie, zobaczysz jak się zabawimy"
Nadrabiam zaległości, w weekend na ekranie "Komornik" z Chyrą. Podobał mi się.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
(...) Tyle, że kinowi sąsiedzi obok nas uprawiali seks oralny (czy w Warszawie w kinach to normalne ?) i psuło to troszkę nastrój
Bo poszli do kina, a nie na film, w kinie nie byles?
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2006-11-20, 12:00.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
No masz: "Mówię Ci, wojsko wiąże na całe życie, zobaczysz jak się zabawimy"
Powiem szczerze becik , że liczyłem na Ciebie właśnie...już Cię bardzo lubię .
"-Tylu fajnych chłopaków zmarnowało się ...zmarnowało się przez kobiety...
-Ani okupacja , ani inne historie nie dały mi tak, jak te dwie moje żony..."
Jakiś czas temu oglądałam film koreański pod "angielskim" tytułem "Il mare".
Fantastyczna, acz przyjemna, historia o miłości.
Polecam, jeśli ktoś chce spokojnie spędzić wieczór filmowy.
Melduje się. Do tej dwójcy dokładam jeszcze niezapomnianą Hydrozagadkę .
A ja dorzucam "Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy".
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Melduje się. Do tej dwójcy dokładam jeszcze niezapomnianą Hydrozagadkę .
Napijmy się ORANŻADY
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Ja z tych czasów (i z komedii) najbardziej uwielbiam "Dziewczyny do wzięcia" za powabność
Fakt ,mnie też oczarowały .Buczkowski jak zwykle wcielił się w rolę cwaniaka i w/g mnie zrobił to super.Mała drupoplanowa rola,ale wyrazista.
Sibą,sibą,tra la,la,la,la
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Myślicie, że nie wiem po co żeście do miasta przyjechały?
Ty, Ona ma motor
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Witam
Jakiś czas temu uwarzyłem witbier-a ale po fermentacji burzliwej zaówarzyłem że na jego powierzchni pojawiła się smuga, jakby coś tłustego. Wygląda jak delikatny korzuch bezbarwny. Czasem jak zbyt długo parzy się herbatę pojawia się coś takiego na powierzchni. Piwo jest już...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
Comment