Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTakie trochę tendencyjne pytanie mam. Czy na tym forum są jacyś fani Rejsu, Wniebowziętych, itp ?
Nadrabiam zaległości, w weekend na ekranie "Komornik" z Chyrą. Podobał mi się.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum(...) Tyle, że kinowi sąsiedzi obok nas uprawiali seks oralny (czy w Warszawie w kinach to normalne ?) i psuło to troszkę nastrójLast edited by becik; 2006-11-20, 12:00.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikNo masz: "Mówię Ci, wojsko wiąże na całe życie, zobaczysz jak się zabawimy"
"-Tylu fajnych chłopaków zmarnowało się ...zmarnowało się przez kobiety...
-Ani okupacja , ani inne historie nie dały mi tak, jak te dwie moje żony..."
Piękna scena
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTakie trochę tendencyjne pytanie mam. Czy na tym forum są jacyś fani Rejsu, Wniebowziętych, itp ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jakiś czas temu oglądałam film koreański pod "angielskim" tytułem "Il mare".
Fantastyczna, acz przyjemna, historia o miłości.
Polecam, jeśli ktoś chce spokojnie spędzić wieczór filmowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberMelduje się. Do tej dwójcy dokładam jeszcze niezapomnianą Hydrozagadkę .Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberMelduje się. Do tej dwójcy dokładam jeszcze niezapomnianą Hydrozagadkę .Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberMelduje się. Do tej dwójcy dokładam jeszcze niezapomnianą Hydrozagadkę .To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa z tych czasów (i z komedii) najbardziej uwielbiam "Dziewczyny do wzięcia" za powabność
Sibą,sibą,tra la,la,la,la
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa z tych czasów (i z komedii) najbardziej uwielbiam "Dziewczyny do wzięcia" za powabność
Comment
-
-
taaaa, teksty niesmiertelne.......
Myślicie, że nie wiem po co żeście do miasta przyjechały?
Ty, Ona ma motorGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBuczkowski jak zwykle wcielił się w rolę cwaniaka i w/g mnie zrobił to super.Mała drupoplanowa rola,ale wyrazista.
Sibą,sibą,tra la,la,la,laMM961
4:-)
Comment
-
-
Pójdziemy do teatruTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment