Uważam pomysł Kol. Irona za wyjątkowo perfidny. Bowiem, aby zaistnieć w tym temacie trzeba własnoocznie zaliczyć jakiegoś gniota. Wytrzymać do końca, przeżyć i własnymi słowami opisać co się widziało. Straszne.
Przy piwie o filmie
Collapse
X
-
No dajcie spokój z tą perfidia, dawne dzieje
Temat stworzyłem raczej z taką myślą, że jeśli już obejrzymy jakiegoś gniota i z jakiś powodów dotrwamy do jego końca (ciekawość, masochizm, chwilowy bezwład uniemożliwiający wyłączenie telewizora, presja osób trzecich) to jak mamy takie pragnienie, to można przelać tu swoje odczucia i dokonać katharsis (nie mylić z katarem)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Gladiator. Brakowało mi tylko zatknięcia flagi USA na koloseum. Oglądnąłem toto niegdyś w kinie, jako że była to transakcja wiązana z "Tańcząc w ciemnosciach".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art, to Ty mało kich oglądałeś, Gladiator to jest niezły film, weź taki np. Armageddon, to jest dopiero koncertowa szmira
Comment
-
-
Armageddona wyłączyłem po kilku pierwszych scenach, Gladiatora obejrzałem od dechy do dechy - a chyba o takie filmy chodzi tutaj - te które obejrzeliśmy od początku do końca i dodatkowo uważamy je za gnioty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no i tu zaczynaja się rozbieżności
dla mnie np totalna kichą są Matrixy czy Władca Pierścieni
- a lubiąc i to bardzo filmy historyczne (nie koniecznie na faktach) to wspomniany "Gladiator" mi się bardzo podobał, podobnie jak i "Troja", choć tu trochę miałem zastrzeżeń co do zgodnośći z Iliadą, a już kompletnie mnie rozpraszał ślad szczepionki na ramieniu Achillesa, który do tego jeszcze był blondynem.
Teraz czekam na "Aleksandra"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Tak z ciekawości - Pomysły, czy ich realizacja?
na Pierścieniach najzwyczajniej się wynudziłem i w jednym wypadku po prostu miałem ochotę wyjść z kina, a Matrixy - ot kolejne bajeczki dla współczesnego zinformatyzowanego pokolenia.
Latający faceci śmieszą mnie do tej pory tak samo jak i 20 lat temu na "Klasztorze Shaolin".
To tak jak i na "Armagedonie", efekty to nie wszystko.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Mam !
"Gwiezdne wojny". Dziecięciem będąc oglądałem pierwszą część. Parę lat temu cała trylogia leciała na Polsacie. Drugią część przebrnąłem do momentu, gdu Ford dusił Wiedźmę Ple Ple. Trzeciej nie starałem się zobaczyć. Śmieszne, dziecinne, nudne.
Comment
-
-
O tak, mnie też ten cykl strasznie się zdewaluował.
Ale palmę pierwszeństwa dzierży Armageddon. Najlepsza scena - bohaterowie w kombinezonach kroczą w zwolnionym tempie na tle łopoczących amerykańskich flag. Były pewnie gorsze filmy, ale nie z takim budżetem i aktorami.
Comment
-
-
solfernus napisał(a)
A Rambo, Amerykański ninja, Terminator, Dzień niepodległości to dopiero dnoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Rambo to był gość. Szczególnie gdy się go widziało po raz I na przemyconym "wideło" w czasach ciężkich- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment