Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
"Klan", "Na Wspólnej", "M jak miłość" - czy czegoś jeszcze brak
Ja rozumiem, że święta...droga na Ostrołękę...nuda....Nie mów, że oglądałeś
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
ech...
"Ciemnoniebieski świat"
No i czemu Czesi potrafią nakręcić niezły film poświęcony ich lotnikom czasów Drugiej Wojny Światowej, a nasi nie?
Fajny film.Taki bardzo ...........ciepły.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Dziś (tj w poniedziałek 08.05.2006) w TVP1 o godz 23.10 leci film "Naqoyqatsi" - zdecydowanie polecem, mimo "Koyaanisqatsi" lepsze było.
"Naqoyqatsi" to trzecia część cyklu.
Może niekoniecznie film,ale...."Mieszczanin szlachcicem" w reż. J. Gruzy. Nie wiedziałam, czy smiać się czy płakać wczoraj.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Wczoraj z żoną byliśmy na 'Hi Way'.
Kto zna Mumio ten wie o co chodzi
Film wg reklamy należy oglądnać 2 do 3 razy. I w sumie coś w tym jest.
Parę swietnych motywów jest (np. dziadkowie internauci), ale momentami trochę nudo się robi. Może po trzecim razie byłoby ciekawiej. Nie mniej dla wielbicieli Mumio rzecz wartościowa.
A ja ostatnio oglądałem "Crash - Miasto Gniewu" i film przypadł mi do gustu. Generalnie obyczajowy, rozgrywany w wolnym tempie. Po zakończeniu siedziałem jeszcze przez chwilę pogrążony w zadumie... Polecam
Dziś wieczorem w TVN po raz kolejny "Gra" z Michaelem Douglasem.
Fabuła momentami nieco naciągana, ale w sumie rzecz naprawdę warta obejrzenia.
Gazeta Telewizyjna Wyborczej daje filmowi 3 gwiazdki w skali 0-5 . Ja dorzuciłbym jeszcze jedną. Jeśli ktoś przez przypadek jeszcze tego nie widział, niech sie skusi.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Witam
Jakiś czas temu uwarzyłem witbier-a ale po fermentacji burzliwej zaówarzyłem że na jego powierzchni pojawiła się smuga, jakby coś tłustego. Wygląda jak delikatny korzuch bezbarwny. Czasem jak zbyt długo parzy się herbatę pojawia się coś takiego na powierzchni. Piwo jest już...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
Comment