Czy ktoś wie kto firmuje konto Jan Maria Bernardine? Sekcja wrocławska?
My na FB
Collapse
X
-
Zdarza mi się, że ktoś prosi o dołączenie do znajomych, ale jak nie umieszcza nicka z b.biz, zdjęcia to ciężko zweryfikować kto to jest. No i jak kogoś nawet na oczy nie widziałem to chyba lekkie nadużycie tej funkcji. I tak nie ogarniam już tego floodu, wyinstalowałem apkę i wchodzę na stronę jak mi trzeba. Sporadycznie.
Comment
Related Topics
Collapse
-
-
Moje stare konto e mail zostało zlikwidowane przez osobę która włamała mi się na pocztę, straciłem wszystkie adresy i wiele innych wiadomości..
Moje nowe konto to brandysmarek@onet.pl
Proszę o kontakt na tą skrzynkę kontaktową i przekazanie tej wiadomości innym...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2019-03-16, 21:57 -
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
-
Channel: Belgia
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment