ciekawe na mojom dziewczyne bardzo działa piwo niewiem czemu po piwie staje sie bardzo namientna a po jakim kolkiek inym alkocholu niejest taka możecie sie wypowiedzieć na ten
działanie piwa na kobiety
Collapse
X
-
Polska język - trudna język"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
Może jeszcze nie wyszedł z szoku po "namientnej" nocy z dziewczyną, która wieczorem wypiła ze trzy "1410""W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Odp: działanie piwa na kobiety
oryfeusz napisał(a)
ciekawe na mojom dziewczyne bardzo działa piwo niewiem czemu po piwie staje sie bardzo namientna a po jakim kolkiek inym alkocholu niejest taka możecie sie wypowiedzieć na ten
A na Twoim miejscu jak najczęsciej chodziłbym z dziewczyną na piwo, może nie koniecznie 1410.
A koledzy seniorzy są strasznie nie uprzejmi, każdemu może się omsknąć palec na klawiaturze, zwłaszcza po paru piwach z dziewczynąwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Prędzej znajdziesz piwiarnię,gdzie mozna książkę poczytać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
A pokaż mi w Polsce bibliotekę gdzie sie można piwka napić
Politechnika Białostocka, czytelnia w budynku mechanicznym....
pani zawsze jakoś na nas dziwnie patrzyła jak wychodziliśmy uśmiechnięci po studiowaniu Ekonomii
Comment
-
-
A musi być?
Mi tam wystarczało że gdzieś między stolikami dało się przemycić i wypić ...........
Zresztą obok był GWINT i Trzy Po Trzy
Comment
-
-
No dobra, ale wracając do wpływu piwa na baby ...
jedną kwestię omijam..........
druga ....... podobno nie można mnie przegadać wtedy - opinia znajomych
Comment
-
-
Odp: działanie piwa na kobiety
oryfeusz napisał(a)
Na piwo macie jeszcze czas. Do tego trzeba dorosnąć.
Comment
-
Comment