Dziś rano opuścił nas Jan Sibielak w naszej browarbizowej społeczności znany jako Jasiu_Piwosz. Kurczy się niestety nasz browarowy beton.
Jasiu_Piwosz (1955-2022)
Collapse
X
-
Jasiu_Piwosz (1955-2022)
Last edited by ART; 2022-10-16, 18:23.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
-
-
Przykre to wieści przynosisz ..
-------------------
Dopisałem rok urodzin 1955 i poprawiłem nazwę Użytkownika.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Fajny chłop był....pozytywny taki..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Czy wybiera się ktoś z Was na pogrzeb, może by jakąś zrzutkę na wiązankę od nas tj.betonu b.bizu zrobić?
Comment
-
-
Pogrzeb odbędzie się w Sosnowcu w czwartek o godz. 11:00Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziCzy wybiera się ktoś z Was na pogrzeb, może by jakąś zrzutkę na wiązankę od nas tj.betonu b.bizu zrobić?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Osz kur.... Jasiu jak mogłeś.
Ela na pewno z piwem czeka
Postaram się być na pogrzebieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment