Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
Wyświetlenie odpowiedzi
Kim jest tajemniczy okupant ;)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzidostawy do czego?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Włącz myślenie ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
prosty człowiek jestem, może jakaś podpowiedź?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziNie bywam na galach, to jakaś tajemnica jaki sklep?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Niemiecki okupant czyli Lidl .
Jeżeli sa fajne piwa w Lidlu to odwiedzam go dzień prędzej , przeważnie towar stoi na półkach lub na palecie . Po mojej wizycie zostało 25 szt puszek , to trochę mało jak na 62000 mieszkańców . Jutro degustacja i decyzja czy coś jeszcze dokupić , to już może byc polowanie .
Jutro w Lidlu 8 w cenie 4 kraftów itd. Trzeba się śpieszyć bo po 10:00 emeryty wszystko wykupią .
W Lidlu kupujesz 20 szt a płacisz za 10 szt , czyli piwo za pół ceny .
Właśnie wróciłem i kończy się już towar na półkach ...
W Lidlu przecenione starsze krafty w cenie 3 do 5 zł , daty do sierpnia 2023 . Nabyłem ponad 20 piw , których jeszcze nie piłem . Plus trochę na zapas ...
Dorwałem w Żorach , Lidl w nowej galeri handlowej Wiślanka . W innym starym i mniejszym też nie było . Przeważnie odwiedzam dwa sklepy , żeby mieć większy wybór .
Wiem ale w biedrze najlepsze piwo to Książece a w Lidlu Pinta , Sady , Błonie ... Czyli bez porównania . Problem w tym , że oba sklepy ukryły te promocje , żeby nie robiły się kolejki bo COVID czycha .
W Lidlu z apką piwa i napoje piwo podobne za 75% ceny . Pinta , Zarzecze , Jan Olbracht Rzemieślniczy , Amber , Grodzisk Wielkopolski ... Aż do sylwestra
Byłem w dwóch i była promocja , w trzecim też podobno jest .
W Lidlu puszki Funky Fluid i Hopito za 8 zł , na necie 12-15zł plus przesyłka , dość mocne volty , goryczka też się pojawia . U mnie rzucili 40 szt .
Potwierdzam , właśnie wróciłem lżejszy o stówe .
W Lidlu Bytów Browar Kaszubski, West Coast IPA za 4,89 zł .
Widziałem w Żorach i Pszczynie , warka bardzo dobra
itd. itp.
-
👍 1
Comment
-
-
No tym okupantem to też sie nie popisałeś.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment