Nieustanne 100 lat dla naszego Admina

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Pinta, Party Pacific Lager
    e-prezes
    Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
    2024-07-07, 11:32
  • ART
    2005.05.17 - Częstochowa - wtorek - szybki i niespodziewany atak admina
    ART
    Minister edukacji niespodziewanie postanowił sobie aby mnie wynagrodzić za niesłychanie nadzwyczaj pozytywne wyniki w nauce w jakimś odległym czasowo semestrze więc przyjeżdżam do Częstochowy we wtorek załatwić kilka spraw.

Proponuję spontaniczne spotkanie sekcji Cz-wa w...
    2005-05-16, 17:04
  • Krzysiu
    Czy można nałożyć na admina kolejny obowiązek...
    Krzysiu
    ... a mianowicie poprawianie błędów ortograficznych w tytułach tematów? Ostatnio namnożyło się tego i razi mnie to wyjątkowo mocno
    2005-10-05, 23:38
  • malpitrzon
    oblodzona kolumna do kranów
    malpitrzon
    Cześć,

piszę w dziale sprzęt ale jeśli to złe miejsce to proszę admina o przeniesienie tematu.

Swego czasu, jak jeszcze lubiłem wyjść do baru na piwo (starość robi swoje...) to spotykałem się z oblodzonymi kolumnami do kranów. Wczoraj mi się to przypomniało...
    2016-09-12, 16:31
  • wychu
    Wrażenia z wakacji USA
    wychu
    Witam wszystkich. Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, więc proszę admina o ewentualne przeniesienie. Ostatnio wróciłem z prawie 3 tygodniowych wakacji w USA i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami odnośnie piwa w tymże kraju. Bazą wypadową do podróży po USA było Portland...
    2016-08-08, 07:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...