masło

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cyrkonia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 1936

    #31
    No tak, koleżanka jest regionalną patriotką

    P.S. U mnie w domu jest tylko Masełko Mrągowskie czy jakoś tak, więc musisz się stawić u mnie za tydzień z tym EXTRA
    www.stat-gra.pl

    Comment

    • Renniaczek
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.05
      • 7

      #32
      Cyrkonia napisał(a)
      No tak, koleżanka jest regionalną patriotką

      P.S. U mnie w domu jest tylko Masełko Mrągowskie czy jakoś tak, więc musisz się stawić u mnie za tydzień z tym EXTRA
      Nie ma sprawy - ps najsmaczniejsze jest na świeżym drożdżowym cieście a do tego ciemne...

      Comment

      • pjenknik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.08
        • 3388

        #33
        Jeżeli już mam się wypowiadać jako fachowiec (pracuję, między innymi, w firmie produkującej masło) to twierdzę, że nie da się zrobć prawdziwego masła które jest miękkie po wyjęciu z lodówki, bez dodania uszlachetniaczy. Pamiętajcie też, że prawo unijne jest tak skonstruowane, że pozwala na nieumieszczenie informacji o dodatkach, o ile nie przekraczają jakiejś wartości progowej. Wykłady z technologii żywności i egzamin miałem 3 lata temu. Nie wierzę żeby coś w tej kwestii się ostatnio zmieniło.
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

        Comment

        Przetwarzanie...
        X