kolejny kulinarny wątek, może nieco wąski, ale intrygujący:
dlaczego nie mogę natknąć się na porządne polskie masło:
- bez dodatków margarynowych i innych
- bez dodatku wody która wytryskuje przy próbie rozsmarowania
- które po wyjęciu z lodówki daje się użyć w normalny sposób
jakoś irlandzkie Kerrygold daje radę bez dodatków i do tego jest bardzo dobre w smaku - ale ja chciałbym dowiedzieć się czy jeszcze gdzieś jest dobre polskie masło?
(chodzi mi o masło dostępne w sprzedaży detalicznej... )
jakieś sugestie?
dlaczego nie mogę natknąć się na porządne polskie masło:
- bez dodatków margarynowych i innych
- bez dodatku wody która wytryskuje przy próbie rozsmarowania
- które po wyjęciu z lodówki daje się użyć w normalny sposób
jakoś irlandzkie Kerrygold daje radę bez dodatków i do tego jest bardzo dobre w smaku - ale ja chciałbym dowiedzieć się czy jeszcze gdzieś jest dobre polskie masło?
(chodzi mi o masło dostępne w sprzedaży detalicznej... )
jakieś sugestie?
Comment