Tak czy siak ART ma pełne prawo do skreśleń, poza wszystkim servir powinien najpierw skontaktować się z Adminem. Servir jak ja jest jeszcze -juniorem (czyt. pampers) ale mi się to podoba (określenie oczywiście) - ja też popełniłem parę grzechów na forum - ale mi to wybaczono.
Propozycja: servir postawi pełne z pianą wszystkim forumowiczom i będzie chyba O.K.
Ty też jesteś juniorem. a Ja mając seniora dalej czuję się jak ziarnko piasku na pustuni, jak mały pikuś, jak bezalkocholowe piwko wśród porterów, jak... na mniejsz o to.
Sprawa jest delikatna ale już rozwiązana przez ARTa.
Fakt że lokal powinien być opisany może trochę dokładniej, no i może to hasło to reklama.
Następnym razem servir bardziej się zastanowi, człowiek uczy się na błędach, ja też - o czym wie parę osób.
A gdyby servir na pw podał adres i hasło, to czy to byłaby też reklama, czy już tylko informacja?
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Ahumba napisał(a) to byłoby zaproszenie Ciebie na piwo
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Nie podzielam wybujałego oburzenia. Art ładnie i grzecznie zwrócił uwagę, natomiast piętnowanie jednego nieprzemyślanego posta to już przesada.
W końcu Servir jest nowy, mimo cech zakrawających na reklamę sam wydźwięk był bardzo sympatyczny i towarzyski.
Marusia napisał(a) Nie podzielam wybujałego oburzenia. Art ładnie i grzecznie zwrócił uwagę, natomiast piętnowanie jednego nieprzemyślanego posta to już przesada.
W końcu Servir jest nowy, mimo cech zakrawających na reklamę sam wydźwięk był bardzo sympatyczny i towarzyski.
Chyba masz rację. Człowiek często uczy się na błędach. Ja również...
Comment