Zresztą, pod koniec ubiegłego stulecia nauki polityczne miały raczej odcień czerwony... [/B]
Skąd wasza profesja
Collapse
X
-
-
-
proszę nie wszywać tutaj wątków politycznych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jak byłem mały chciałem zostać strażakiem lub kominiarzem, później nie wiem skąd przyszło mi do głowy, że zostanę elektronikiem( prawie się udało ) i w końcu mnie oświeciło : po co kupować piwo jak mozna zostać piwowarem i mieć tego dobra do oporu
W świetle obecnych przemian w branży, różnych fuzji itp. rozmyślam co mogę robić gdy zamkną moją obecną browarnięKemp
Comment
-
-
Kemp napisał(a)
W świetle obecnych przemian w branży, różnych fuzji itp. rozmyślam co mogę robić gdy zamkną moją obecną browarnię
otworzysz własną?
Comment
-
-
-
Kemp napisał(a)
W świetle obecnych przemian w branży, różnych fuzji itp. rozmyślam co mogę robić gdy zamkną moją obecną browarnięKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Przepraszam że nie na temat, ale Koleżeństwo natchnęli mnie do pewnej idee fixe:
A może by tak zrobić ściepę forumową i za zebrane pieniądze odkupić większościowy pakiet Kompanii czy Żywca? Tylko ilu członków musiałoby liczyć Forum?Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Pomysły z zakupem małego browaru już były - i też spełzły na niczym.
Ale przy takim przyroście Forum za parę lat będzie można ten pomysł odkurzyć.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ze mną było tak: Jak byłem w głębokiej podstawówce pojechałem do ciotki na wieś i u jej sąsiada jeździłem ciągnikiem. Tak mi się spodobało, że chciałem zostać traktorzystą (żal było patrzeć na twarze rodziców ). Potem był spokój aż do momentu, gdy poszedłem do technikum ogrodniczego. Tam nawet zrobiłem prawko na ciągnik! Za to po studiach miałem być historykiem a poszedłem do banku. A dokładnie do biura maklerskiego. I tak od ośmiu lat
"Co ja robię tu, uu, co ja tutaj robięęęę..."Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Ze mną było tak: Jak byłem w głębokiej podstawówce pojechałem do ciotki na wieś i u jej sąsiada jeździłem ciągnikiem. Tak mi się spodobało, że chciałem zostać traktorzystą (żal było patrzeć na twarze rodziców ). Potem był spokój aż do momentu, gdy poszedłem do technikum ogrodniczego. Tam nawet zrobiłem prawko na ciągnik! Za to po studiach miałem być historykiem a poszedłem do banku. A dokładnie do biura maklerskiego. I tak od ośmiu lat
"Co ja robię tu, uu, co ja tutaj robięęęę..."Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Zawsze można dojeżdżać traktorem do pracyŻadna płaca nie hańbi...
Comment
-
-
canizares napisał(a)
W klasie maturalnej stwierdziłem z bólem że jedyny przedmiot jaki mogę zdać na egzaminach wstępnych to angielski... Ale po dzisiejszej wizycie niejakiego Todda z East Manhattan jednak muszę przyznać że 5 lat anglistyki przydaje się czasami żeby od ciasta od Bliklego przejść do Mocnego Warszawiaka
A co do matury i wyboru profesji... wybrałem anglistykę, bo uwielbiam ten język, kulturę, klimat - mówię o Wyspach, nie o USA. A na maturze mogłem w sumie zdawać cokolwiek - oprócz matmy, bo mi zabronili - ale po co się miałem wysilać, skoro znałem angielski. Musiałbym być niezłym kretynem żeby w takiej sytuacji wybrać sobie np. chemię.
Na razie studiuję. Co będzie potem, czas pokaże. Może będę jeździł ciągnikiem do pracyOstatnia zmiana dokonana przez wriggle; 2003-09-08, 23:31.ONE LOVE
Comment
-
-
wriggle napisał(a)
...Może będę jeździł ciągnikiem do pracyŻadna płaca nie hańbi...
Comment
-
Comment