No to coś może się wymyśli
Giełda w Żywcu i poprzednie - FOTO - ODEZWA
Collapse
X
-
-
Małażonka napisała:
No to czekamy - filia przytułku u Marusi zostanie gruntownie wysprzątana (Misiek gdzie jesteś? )
Ach te baby - Misiekk kochanie Misiekk, zawsze wszystko przekręcasz.
A czy się stęskniłem - Cyrkonio sama wiesz że jako typowy skorpion nie mogę Ci się do tego przyznaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
No to czekamy - filia przytułku u Marusi zostanie gruntownie wysprzątana (Misiek gdzie jesteś? )
Comment
-
-
muszę się pochwalić że moje fotki poszłyu do Slavoya kilka dni wstecz (choć rzadko się to zdarza żebym tak szybko działał). mam nadzieję że inni fotoamatorzy również wypełnilili swój forumowy obowiązek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odzew trochę pozostawia do życzenia, ale ja nikogo zmuszać nie będę.
Zdjęcia przysłali ART i Pieczarek, oraz dostałem zapowiedzi od Maryhha, Adama16 i mwa. Zythumowi zdjęcia nie wyszły.
Powyższym serdecznie dziękuję, a resztę proszę w imieniu wszystkich o odezwę.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
No u mnie się dopiero okaże czy coś wyszło z tych zdjęćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kurczę, jeszcze mam film w aparacie niewypstrykany. Tak że jutro odbieram tylko część zdjęćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie martw się, u mnie się standard chwilowo obniżył - zabrakło światła w łazience Ale jutro przybywa Elektryczny Radegast i będzie cosik zaradzał
Comment
-
-
No dobrze, Tobie tylko w łazience, a Nam dwie żarówki w dużym pokoju odmówiły posłuszeństwa. A Iron, mimo że na urlopie, zakupów nie poczynił i ciemność spadła na filię (bo upieram się przy tej nazwie). Dobrze chociaż, że dni o tej porze roku dłuższe...
Comment
-
-
jeśli Slavoy jeszcze nie spreparował płytki to jeszcze w tym tygodniu wyślę mu zdjęcia z CzłuchowaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
a moje fotki z Ostrawy i innych - sobie poczekają do następnego wydania chyba, bo mi skaner padł a drugi - u rodzinki jest przez conajmniej miesiąc zawalony gratami (remont)
i jak tu nie kochać wakacji
Comment
-
Comment