muszę się pochwalić że moje fotki poszłyu do Slavoya kilka dni wstecz (choć rzadko się to zdarza żebym tak szybko działał). mam nadzieję że inni fotoamatorzy również wypełnilili swój forumowy obowiązek
Odzew trochę pozostawia do życzenia, ale ja nikogo zmuszać nie będę.
Zdjęcia przysłali ART i Pieczarek, oraz dostałem zapowiedzi od Maryhha, Adama16 i mwa. Zythumowi zdjęcia nie wyszły.
Powyższym serdecznie dziękuję, a resztę proszę w imieniu wszystkich o odezwę.
No dobrze, Tobie tylko w łazience, a Nam dwie żarówki w dużym pokoju odmówiły posłuszeństwa. A Iron, mimo że na urlopie, zakupów nie poczynił i ciemność spadła na filię (bo upieram się przy tej nazwie). Dobrze chociaż, że dni o tej porze roku dłuższe...
a moje fotki z Ostrawy i innych - sobie poczekają do następnego wydania chyba, bo mi skaner padł a drugi - u rodzinki jest przez conajmniej miesiąc zawalony gratami (remont)
i jak tu nie kochać wakacji
Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Comment