Wiem, że może to wzbudzić kontrowersje, że założyłem temat tylko i wyłącznie poświęcony jednemu z wielu wielkich klubów. Może się okazać, że wiele os. zrobi to samo co ja i założy tematy poświęcone ich ukochanym klubom i może z tego wyśjść "niezły kocioł", ale postanowiłem spróbować. Jestem ciekaw ilu z forumowiczów interesuje się mocno piłką nożą i ilu jest wsród nich fanów Blaugrana. Co sądzicie o polityce prowadzonej przez zarząd Barcy. Na wstępie chciałem posłuchać Waszych opini by się do nich później ustosunkować.
Prośba do Atra by w miarę monitorował ten temat i w razie gdyby on okazał się "mało trafnym strzałem" usunął go, bo jak napisałem na wstępnie nie chcę rozpętać na forum "wojny" polegającej na tym, że każdy zakłada temat związany z jego ulubioną drużyną.
W miarę możliwości można obejść kasowanie tego tematu i zmienić jego nazwę na "Mój ulubiony klub" lub coś w podobie.
Prośba do Atra by w miarę monitorował ten temat i w razie gdyby on okazał się "mało trafnym strzałem" usunął go, bo jak napisałem na wstępnie nie chcę rozpętać na forum "wojny" polegającej na tym, że każdy zakłada temat związany z jego ulubioną drużyną.
W miarę możliwości można obejść kasowanie tego tematu i zmienić jego nazwę na "Mój ulubiony klub" lub coś w podobie.
Comment