ale była impreza!!!

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sucram
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.07
    • 5

ale była impreza!!!

Było nas 12. Na stola stło jedno piwo. Rozlaliśmy to piwo. Łyknąłem. Więcej nie pamiętam!!
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

To chyba była impreza po imprezie.
    Bo z tego nic innego nie wynika.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24057

o! widzę że jest to jeden z TYCH tematów

Sucram, przyznaj się ile żeś drzazg znalazł w swoim języku nazajutrz po lizaniu tej deski?

tylko niech nikt mi nie mówi/pisze że gnębię nowych z powodu bzdurnych postów
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
        dadek
        Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
        2023-11-17, 01:48
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 03:28
      • dadek
        Milicz, Zielona 5, Browar Milicz
        dadek
        Jacek "Jacer" Domagalski, czyli dobrze wszystkim znany piwowar o ugruntowanej od dawna pozycji, od czasu jak rozpoczął prace przy uruchomieniu własnego browaru obiecywał, że gdy tylko będzie miał gotowe piwa, zaprosi wszystkich na huczne otwarcie.
        Jak obiecał tak...
        2019-05-28, 04:27
      • dadek
        Hlízov 230, Pivovar Holanďan
        dadek
        Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
        Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
        2023-11-03, 01:29
      • heckler
        Nymburk, Drahelická 60, Malopivovar Industry Beer
        heckler
        W Nymburkskim ,dużym, browarze ponowna impreza odbyła się 25.07, ale z racji, że my wolimy piwa z małych browarów to kompletnie nie byliśmy nią zainteresowani i do miasta przyjechaliśmy dzień później od razu udając się na otwarcie nowego minibrowaru . Malopivovar Industry Beer Nymburk...
        2019-08-13, 07:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...