Pewnie - lepiej pisać niezrozumiale i byle jak. Po co komu ortografia, stylistyka i tym podobne bzdury. Trudno przecież wcisnąć dodatkowy klawisz (a jak widzę - potrafisz)
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Krzysiu napisał(a) Mam wrażenie, że jesteś palantem. tobie pasuje bimber, nie piwo.
Nie dziękuj.
Poprawianie czyjejś ortografii na wesoło to jedno (FCJP- szacuneczek a wyzywanie kogoś od palantów to drugie i nie mylmy tych rzeczy. Obrażanie kogoś za to że trochę bełkocze chyba nie jest zgodne z "wykształconymi i zaakceptowanymi tutaj formami prezentacji swoich myśli" jak to ktoś ładnie ujął Można to powiedzieć w trochę inny sposób.
ART napisał(a) Krzysiowi już przekazałem moje uwagi na ten temat.
Natanowi zwracałem uwagę zanim Krzysiu postawił swego posta - bez skutku.
Hi
Po pierwsze wiem ze admin ma zawsze racje.Po dwa od momentu twojego postu jak zauwżyleś zaczołem pisać gramatycznie i o wiele lepiej niźli po pierwszych razach.Poprostu Ja to odczuwam że nie to was gryzie że pisze "żle" a to ze pisze inaczej i dodaje swojskie "Hi" oraz "ludziki" i mam wrażenie że tego nie może więkoszć zdzierżyć.
pisałeś zwyczajnie niechlujnie. może teraz jest już lepiej. nie wiem czy to trudno zrozumieć - ludzie są tu zyczliwi i chcą pomagać każdemu wedle możliwości. nie oczekuj jednak że czyjekolwiek pytania wstukane bez pomyślunku, ładu i składu, które fatalnie się czyta i przez co zabierają dużo czasu w odszyfrowaniu będą wywoływały pozytwywne wrażenie.
Jeśli przede wszystkim oczekujesz od nas pomocy to tymbardziej powinieneś dostosować się do naszych zasad. Nikt nie każe Tobie jednak rezygnować ze swojego "Hi", bo to nie jest w ogóle istotne - pisz po prostu z głową i przed zamieszczaniem postów sprawdzaj ich treść żeby nie serwować gniotów.
Comment