"jestem słodka - daję niebo"
Muzyka nie do piwka
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
maryhh napisał(a)
"jestem słodka - daję niebo"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Ta muzyka działa na mnie jak ciepły leszek w puszce pity przez słomkę.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Popieram Maryhha. Z pewnością wpisy w tym temacie wymagają duzej dozy obiektywizmu, żeby nie popaść w serwowanie epitetów.
Ja np. dowiedziałem się, że jestem niepoważnym piwoszem bo słucham jakiegoś tam Cafe i to na dodatek Blue...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Słuchasz także Touch & Go co także na niektórych może działać jak ciepły Leszek. Zaczynam mieć dziwne skojarzenia ze słowem "ciepły"
A poza tym Maryhh, co mnie obchodzi co wcześniej robił Rozynek? Ja nie mogę strawić tylko tej jednej piosenki. Poza tym może On być geniuszem muzycznym
Comment
-
-
Do piwa na bank nie pasuje hip-hop.To połącxzenie według mnie wysiada.Ale ja to jest przy disco polo???Na bombie to śpiewa sie do kufla...np. Jak się masz kochanie jak sie masz?? albo inne wyznania miłosne.Posłuchaj pijąc piwo i pomyśl że to o nim.Od razu kupish kasetkę i wspomożesz przemysł fonograficzny:P
Comment
-
-
mefisto napisał(a)
Do piwa na bank nie pasuje hip-hop.
gdyż wszyscy rękami machają i piwa wokół wylewają
YołWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Ja też nie lubię jak muzyka "stuka" tzw. muzyka klubowa też nie bardzo się nadaje do piwa.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
(...)
Ja np. dowiedziałem się, że jestem niepoważnym piwoszem bo słucham jakiegoś tam Cafe i to na dodatek Blue...Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Sugerujesz flet
Ja tam bym ją zatrudnił jako tancerkę toplessbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment