Dodam jeszcze jedną piosenkę którą ostatnio upodobała sobie radiowa trójka. Chodzi o piosenkę o jakiś włóczykijach. Nie wiem kto to śpiewa ale mnie bardziej dobija niż ta o testosteronie kai.
Muzyka nie do piwka
Collapse
X
-
-
Ja już nie mogę słuchać piosenki takiej Shani Twain, która wszędzie w kółko leci i ma nudną, prost-ą/acką melodie. Tam jest mowa o jakichś diamentach, a w teledysku kobieta prezentuje wyjątkowo przewidywalny ruch sceniczny i się głupio szczerzy.Comment
-
wriggle napisał(a)
Na szczęście tej o włóczykijach nie słyszałem. A jak mniej więcej leci tekst?Comment
-
baklazanek napisał(a)
Na szczęście nie zapamiętałem tekstu i dzięki temu nie zadręcza mnie teraz, ale jak sobie przypomnę albo usłyszę to dam znaćPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...Comment
-
Mszyca napisał(a)
Przypomniał mi się potworny, lansowany nachalnie i wszędzie "przebój" Eweliny Flinty pt. "Żałuję". Nie wiem co w tej piosence jest takiego, ale mnie ona baaaardzo męczyła.
Ja za to wiem, co jest w tej piosenceJak na codzień słuchasz Dead Can Dance, Xiu Xiu, Future Sound Of London, Trail Of Dead i This Mortal Coil, to jakim cudem miała Ci Flinta wpaść w ucho?
ONE LOVEComment
-
baklazanek napisał(a)
Dodam jeszcze jedną piosenkę którą ostatnio upodobała sobie radiowa trójka. Chodzi o piosenkę o jakiś włóczykijach. Nie wiem kto to śpiewa ale mnie bardziej dobija niż ta o testosteronie kai.
PS: Jodłowanie i dźwięki tuby wraz z akordeonem, niestety też ciężko trawię.Ostatnia zmiana dokonana przez Seler_32; 2003-09-05, 10:35.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.Comment
-
Trójka dostała chyba jakąś promopłytkę z kilkoma utworami i molestuje ją na okrągło.
owe [po]włóczykijowanie, kayahowotestosterowanie, renijezusowanie i sillowanie jak i choćzabioręcięnaspacerowanie dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
nie wiem kto to ma słuchać tego dwadzieścia razy dziennie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
...dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
Trójka ma jednak kogoś takiego, jakiego nie ma żadna inna stacja - Kaczkowski się nazywa. Ale pewnie niedługo wywalą Go na 3-cią w nocyDick Laurent is dead.Comment
-
slavoy napisał(a)
Trójka ma jednak kogoś takiego, jakiego nie ma żadna inna stacja - Kaczkowski się nazywa. Ale pewnie niedługo wywalą Go na 3-cią w nocyComment
-
yendras napisał(a)
... tandetną fińską kapelą Rasmus.. Finowie atakują, po Apocalyptica, HIM, 69 Eyes, kolejna kapela z tego kraju.
Comment
-
ART napisał(a)
Trójka dostała chyba jakąś promopłytkę z kilkoma utworami i molestuje ją na okrągło.
owe [po]włóczykijowanie, kayahowotestosterowanie, renijezusowanie i sillowanie jak i choćzabioręcięnaspacerowanie dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
nie wiem kto to ma słuchać tego dwadzieścia razy dziennie.Z pewnością ktoś musi im płacić sporo grosza za to że puszczają takie szmiry.
Kilka miesięcy temu czytałem o tym iż nowa dyrekcja radia dąży do zmiany stylu i przyciągnięcia młodszych słuchaczy i tym sposobem jest właśnie przesuwanie ambitniejszych programów na późniejsze godziny oraz skracanie mówienia i programów nie muzycznych na rzecz muzyki. A teraz oczywiście leci kajaBoże przerzucam się na coś innego, oby cos się znalazło.
Comment
-
Skoro już na temat radia wleźliśmy... Medium owo było pierwszym, które całkowicie spisałem na straty i konsekwentnie nie zażywam. Radio [w Polsce] bowiem jako specyficzny, z klimatem, jedyny w swoim rodzaju środek informacyjny zaczęło umierać wraz z nastaniem nowego systemu. Tak, jestem smarkacz, ale przecież kojarzęWtedy pojawiły się zarazy w stylu RMF, Zet, eska, Bóg raczy wiedzieć co jeszcze. Do dziś kształtują, ehm... gusta muzyczne Polaków. Wtedy też program trzeci zaczął się komercjalizować - degrengolada Kaczkowskiego z jego audycją najlepszym tego przykładem. Obecnie nie pozostało nic, poza kilkoma niezależnymi rozgłośniami, z których bodaj najlepszą - Radio Jazz - usilnie próbuje skasować KRRiT. Najlepszym wyjściem jest słuchać własnej muzyki z płyt, a wiadomości z kraju i świata czerpać z telewizji czy choćby Internetu.
ONE LOVEComment
-
slavoy napisał(a)
Ja włączam ją o 23:30 na Powtórkę z Rozrywki, która chyba niedługo bedzie trwała 5 minut
Na szczęście jest jeszcze "Siesta" Kydryńskeigo. Odliczając nadmierną ilość Stinga muzyka b. przyjemna.
Tak w zsadzie to każdy rodzaj muzyki, bardziej trochę popularny, skutecznie unieprzyjemniea spożywanie piwa.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.Comment