Dodam jeszcze jedną piosenkę którą ostatnio upodobała sobie radiowa trójka. Chodzi o piosenkę o jakiś włóczykijach. Nie wiem kto to śpiewa ale mnie bardziej dobija niż ta o testosteronie kai.
Muzyka nie do piwka
Collapse
X
-
Ja już nie mogę słuchać piosenki takiej Shani Twain, która wszędzie w kółko leci i ma nudną, prost-ą/acką melodie. Tam jest mowa o jakichś diamentach, a w teledysku kobieta prezentuje wyjątkowo przewidywalny ruch sceniczny i się głupio szczerzy.
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Na szczęście nie zapamiętałem tekstu i dzięki temu nie zadręcza mnie teraz, ale jak sobie przypomnę albo usłyszę to dam znaćPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Mszyca napisał(a)
Przypomniał mi się potworny, lansowany nachalnie i wszędzie "przebój" Eweliny Flinty pt. "Żałuję". Nie wiem co w tej piosence jest takiego, ale mnie ona baaaardzo męczyła.
Ja za to wiem, co jest w tej piosence Jak na codzień słuchasz Dead Can Dance, Xiu Xiu, Future Sound Of London, Trail Of Dead i This Mortal Coil, to jakim cudem miała Ci Flinta wpaść w ucho?ONE LOVE
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Dodam jeszcze jedną piosenkę którą ostatnio upodobała sobie radiowa trójka. Chodzi o piosenkę o jakiś włóczykijach. Nie wiem kto to śpiewa ale mnie bardziej dobija niż ta o testosteronie kai.
PS: Jodłowanie i dźwięki tuby wraz z akordeonem, niestety też ciężko trawię.Last edited by Seler_32; 2003-09-05, 10:35.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
Trójka dostała chyba jakąś promopłytkę z kilkoma utworami i molestuje ją na okrągło.
owe [po]włóczykijowanie, kayahowotestosterowanie, renijezusowanie i sillowanie jak i choćzabioręcięnaspacerowanie dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
nie wiem kto to ma słuchać tego dwadzieścia razy dziennie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
...dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
Trójka ma jednak kogoś takiego, jakiego nie ma żadna inna stacja - Kaczkowski się nazywa. Ale pewnie niedługo wywalą Go na 3-cią w nocyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Trójka ma jednak kogoś takiego, jakiego nie ma żadna inna stacja - Kaczkowski się nazywa. Ale pewnie niedługo wywalą Go na 3-cią w nocy
Comment
-
-
yendras napisał(a)
... tandetną fińską kapelą Rasmus.
Comment
-
-
ART napisał(a)
Trójka dostała chyba jakąś promopłytkę z kilkoma utworami i molestuje ją na okrągło.
owe [po]włóczykijowanie, kayahowotestosterowanie, renijezusowanie i sillowanie jak i choćzabioręcięnaspacerowanie dobiło mnie doszczętnie i przed 0.00 nie włączam tej stacji.
nie wiem kto to ma słuchać tego dwadzieścia razy dziennie.
Kilka miesięcy temu czytałem o tym iż nowa dyrekcja radia dąży do zmiany stylu i przyciągnięcia młodszych słuchaczy i tym sposobem jest właśnie przesuwanie ambitniejszych programów na późniejsze godziny oraz skracanie mówienia i programów nie muzycznych na rzecz muzyki. A teraz oczywiście leci kaja Boże przerzucam się na coś innego, oby cos się znalazło.
Comment
-
-
Skoro już na temat radia wleźliśmy... Medium owo było pierwszym, które całkowicie spisałem na straty i konsekwentnie nie zażywam. Radio [w Polsce] bowiem jako specyficzny, z klimatem, jedyny w swoim rodzaju środek informacyjny zaczęło umierać wraz z nastaniem nowego systemu. Tak, jestem smarkacz, ale przecież kojarzę Wtedy pojawiły się zarazy w stylu RMF, Zet, eska, Bóg raczy wiedzieć co jeszcze. Do dziś kształtują, ehm... gusta muzyczne Polaków. Wtedy też program trzeci zaczął się komercjalizować - degrengolada Kaczkowskiego z jego audycją najlepszym tego przykładem. Obecnie nie pozostało nic, poza kilkoma niezależnymi rozgłośniami, z których bodaj najlepszą - Radio Jazz - usilnie próbuje skasować KRRiT. Najlepszym wyjściem jest słuchać własnej muzyki z płyt, a wiadomości z kraju i świata czerpać z telewizji czy choćby Internetu.ONE LOVE
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Ja włączam ją o 23:30 na Powtórkę z Rozrywki, która chyba niedługo bedzie trwała 5 minut
Na szczęście jest jeszcze "Siesta" Kydryńskeigo. Odliczając nadmierną ilość Stinga muzyka b. przyjemna.
Tak w zsadzie to każdy rodzaj muzyki, bardziej trochę popularny, skutecznie unieprzyjemniea spożywanie piwa.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
Comment