Muzyka nie do piwka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • alph
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.03
    • 195

dziku napisał(a)
    A jak wracałem z Tychów to mnie gnoiła ta dama co porykuje "Calvadosu cierpki smak..."
    Jakiej stacji bym w samochodzie nie złapał - to samo. Chociaż głównie chyba na "Zetce"
    Ze trzy razy mnie tym po drodze atakowali...
    Ta pani to w ogóle ma jakieś takie odchylone piosenki. Albo ją ktoś skrzywdził , albo krzywdzi każąc jej śpiewać takie cóś (dla FCJP cóś - w odróżnieniu od coś). Chyba że to taki artystyczny "image". Piosenki, które śpiewa niestety są z tych namolnych i jakkolwiek męczą częstością ukazywania się, to niestety zostają gdzieś w układzie słuchowym i się telepią...
    ..."calvadosu cirpki smaaaak"...
    Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...

Comment

• alph
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.03
      • 195

alph napisał(a)
      (...)auto FCJP?
      ..."calvadosu cirpki smaaaak"...
      wiem wiem cierpki (ale jak mawiał były Prezydent - "to była taka dykcja zła")
      Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

Nie zakładam tematu dla Michaela Jacksona, ale wspoomnieć warto:
        - podobno przezedł na islam
        - rozpoczyna się jego proces
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Myślę, że wszelakiej maści raperzy ze swoja muzyką, nie za bardzo pasują do piwka. Przynajmniej dla mnie.

Comment

• Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

Popieram tę opinię. Dodałbym jeszcze techno. W trakcie picia piwa takie dźwięki wywołują u mnie czkawkę
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Satan
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2002.12
              • 48

robox napisał(a)
              Myślę, że wszelakiej maści raperzy ze swoja muzyką, nie za bardzo pasują do piwka. Przynajmniej dla mnie.
              Zgadzam się z tą opinią.Słuchać jakiś kolesi co tylko "śpiewają" o tym że lubia sobie "przypalić blanta", o "zaj.." imprezkach, o tym jacy są autentyczni, jak ciężko sie żyje na OSIEDLU.Żenada.
              A zespołów tych to już się setki namnożyło.
              Satan

Comment

• perłyfan
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.02
                • 1244

Satan napisał(a)
                Zgadzam się z tą opinią.Słuchać jakiś kolesi co tylko "śpiewają" o tym że lubia sobie "przypalić blanta", o "zaj.." imprezkach, o tym jacy są autentyczni, jak ciężko sie żyje na OSIEDLU.Żenada.
                A zespołów tych to już się setki namnożyło.
                Posłuchaj jednak tekstów np. Pejki i Wiśni na Ski Składzie. Bo twoja wypowiedź pokazuje fatalną nieznajomość tematu tekstów hiphopowych. A czy pasuje do piwa czy nie, to inny problem
                JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Satan
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2002.12
                  • 48

perłyfan napisał(a)
                  Posłuchaj jednak tekstów np. Pejki i Wiśni na Ski Składzie. Bo twoja wypowiedź pokazuje fatalną nieznajomość tematu tekstów hiphopowych. A czy pasuje do piwa czy nie, to inny problem
                  Oki może nie jestem obiektywny w tej sprawie.Po prostu nie lubie HH, a tym bardziej do piwka.
                  Satan

Comment

• jester_
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2003.10
                    • 88

Wracając do zasadniczego tematu wspomnę o pewnej pani, co zwie się Dion, Celine. Kiedy słyszę jej głos (a słyszę za często, niestety), czuję nieodpartą potrzebę schowania się w jakimś ciemnym kącie i przekłucia sobie bębenków słuchowych, żeby nigdy więcej nie słuchać już żadnej muzyki.
                    Nie mówię, że kobieta nie umie śpiewać, bo niby umie, ale timbre jej głosu po prostu wywołuje u mnie drgawki.

P.S. Wszystkich mających przeciwne zdanie o Celine proszę o wpisywanie się poniżej, żebym wiedział, ile granatów mam przyszykować .

Comment

• bury_wilk
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.01
                      • 2655

Och, Celina... Taaa. Ta dama i mnie rozczula. Już szczególnie kawałek z Titanica. Ilekroć go słyszę mam ochotę wyć... (i czasem faktycznie wyję, co z przyczyn niepojętych, spotyka się z niezrozumieniem publiczności) Równie alergicznie reaguję na Whitney H.
                      O raperach, spoko kolesiach i ziomalach nie będę się rozpisywał, bo za długo by było i chyba nie warto.
                      No jeszcze wspomnę o rodzaju muzyki "ymc ymc", który ma to do siebie, że psuje samochody. Jeszcze pół biedy jak coś stuka w maluchu, ale jedzie jakaś ładna bryka, człowiek się cieszy na sam widok, a tu ze środka coś mu stuka i wali i łomoce. Ja to bym od razu do serwisu pojechał...
                      Ja to wogóle z tych bardziej tolerancyjnych jestem .
                      Last edited by bury_wilk; 2004-02-09, 08:02.
                      Lubię kiedy się zieleni
                      Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• maleństwo
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2003.10
                        • 847

jester_ napisał(a)
                        Wracając do zasadniczego tematu wspomnę o pewnej pani, co zwie się Dion, Celine. Kiedy słyszę jej głos (a słyszę za często, niestety), czuję nieodpartą potrzebę schowania się w jakimś ciemnym kącie i przekłucia sobie bębenków słuchowych, żeby nigdy więcej nie słuchać już żadnej muzyki.
                        Nie mówię, że kobieta nie umie śpiewać, bo niby umie, ale timbre jej głosu po prostu wywołuje u mnie drgawki.

P.S. Wszystkich mających przeciwne zdanie o Celine proszę o wpisywanie się poniżej, żebym wiedział, ile granatów mam przyszykować .
                        Mam takie same odczucia jak Ty. Jaką tylko stację radiową włączę to co chwilę Celina. Już mam dosć tego, dlatego ograniczam się do słuchania radia tylko w aucie. Drażni mnie jej głos, bo ma coś takiego świdrującego, może za dużo ozdobników. Pamiętam jej wersję "Power of Love", która bardzo mi nie przypadła do gustu i od tej pory mam uraz do Celin Dion. To już tyle lat

Comment

• iron
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          • 2002.08
                          • 6717

maleństwo napisał(a)
                          Pamiętam jej wersję "Power of Love", która bardzo mi nie przypadła do gustu i od tej pory mam uraz do Celin Dion. To już tyle lat
                          Tak z ciekawości - które "Power of love" - to Jennifer Rush, czy Frankie goes to Hollywood?
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Wujcio_Shaggy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.01
                            • 4628

No cóż... Moja żona uwielbia tę Celinę, więc mam ostro przegwizdane
                            A "Power of love" Jennifer Rush - mówię to jako mimowolny "ekspert" od CD...
                            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• iommi
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.07
                              • 1522

Wujcio_Shaggy napisał(a)
                              No cóż... Moja żona uwielbia tę Celinę, więc mam ostro przegwizdane
                              A "Power of love" Jennifer Rush - mówię to jako mimowolny "ekspert" od CD...
                              Ty masz przegwizdane? Moja dorastająca córa dwa lata temu przeżyła kilka miesięcy szybkiej i gwałtownej fascynacji Ich Troje. Uwierz mi, że ja to miałem wtedy przegwizdane

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• witkowskiartur
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2003.03
                                • 561

Celina jakoś mnie tak ani grzeje ani ziębi. Ale jak kiedyś usłyszałem Whitney Huston (Wetknij Hustkom wg jednego z kabareciarzy) - mam na myśli te straszne wycie z filmu z Kostnerem, które sprowokowało psa sąsiadów do wycia w niebo. Muszę przyznać, że psu szło nawet trochę lepiej niż tej babce - w końcu to husky. Nie chciałbym usłyszeć drugi raz tego samego zwłaszcza przy piwie. No chyba że w wykonaniu psa
                                KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI

Comment

Przetwarzanie...
                                X