Zalewski na pewno śpiewał w Loch Ness i wydaje mi się, że dalej śpiewa, mimo, iż udziałem w Idolu zabił swój zespół szybciej, niżli by strzelił z pistoletu. Miałem okazję widzieć ich koncert. Po wygraniu Ajdola pierwotny wokalista został zdegradowany do rangi zespołowego chórzysty i po niedługim czasie stracił nerwy i niczym potwór z głębin zniknął i więcej się w składzie nie pojawił.
Muzyka nie do piwka
Collapse
X
-
Cordel napisał(a)
Po wygraniu Ajdola pierwotny wokalista został zdegradowany do rangi zespołowego chórzysty i po niedługim czasie stracił nerwy i niczym potwór z głębin zniknął i więcej się w składzie nie pojawił.
Comment
-
-
Chyba najbardziej tu pasuje
Nowe upodobania Madonny
Madonna nabrała ostatnio upodobania do piwa Guinness, które najchętniej wypija przed wyjściem na scenę. Po przeprowadzce do Anglii piosenkarka intensywnie poznawała rozmaite aspekty kultury irlandzkiej i brytyjskiej, a najbardziej przypadło jej do gustu ciemne irlandzkie piwo.
"Madonna odkryła, że Guinness daje jej kopa potrzebnego w czasie występów, ale musi go pić z odpowiedniej półlitrowej szklanki, schłodzonego do odpowiedniej temperatury. Namówiła nawet do tego rytuału niektórych swoich pracowników" - mówi znajomy gwiazdy.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
robox napisał(a)
Chyba ostatnio disco z Rumunii, O-Zone (nie wiem czy dobra pisownia), na wakacjach wszędzie to tłukli do znudzenia .
Jak czegoś nie można pokonać, to należy to wykorzystać do własnych celów i tak właśnie zrobiliśmy z tą "piosenką" podczas urlopu. Trochę dobrych chęci i inwencji twórczej i... bawiliśmy się przy tym na tyle dobrze, że potem szukaliśmy na kolejnych stacjach, żeby sobie zapodać repetę . Irony pewnie coś o tym wiedzą
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Nawet jest adekwatne zdjęcie w odpowiednim temaciebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
bury_wilk napisał(a)
Ja też nie wiem, czy to dobra pisownia, ale faktem jest, że wszędzie tego pełno. W pracy uświadamiają mnie, że to z Mołdawii, a nie Rumunii, ale to chyba mało istotne.
Jak czegoś nie można pokonać, to należy to wykorzystać do własnych celów i tak właśnie zrobiliśmy z tą "piosenką" podczas urlopu. Trochę dobrych chęci i inwencji twórczej i... bawiliśmy się przy tym na tyle dobrze, że potem szukaliśmy na kolejnych stacjach, żeby sobie zapodać repetę . Irony pewnie coś o tym wiedzą
wlej se wlejta ruma ruma jej...
Po drodze z Chorwacji ze Słoneczką śpiewaliśmy w samochodzie zmieniając 'ruma' na 'piwa', 'wina', 'wódki' i jeszcze różnych bałkańskich wynalazków i też mieliśmy przednią zabawęLast edited by lzkamil; 2004-08-27, 01:42.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jeden pan w radiu oświadczył, że Mandaryna jest nową gwiazdą "polskiej sceny densowej". Światowa kariera nieunikniona, zwłaszcza, że artystka wyśpiewuje swoje kwestie po norwesku...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment