Pani M. przynajmniej jest zabawna. Zaś nasza latorośl porusza się na scenie jak po spacerniaku. Są prz tym dla mnie tak autentyczni jak Japończyk w stroju Elvisa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Jeden pan w radiu oświadczył, że Mandaryna jest nową gwiazdą "polskiej sceny densowej". Światowa kariera nieunikniona, zwłaszcza, że artystka wyśpiewuje swoje kwestie po norwesku...
... było też oczywiście w języku Lengłicz, a teraz na dokładkę po hiszpańsku. Proszę, proszę, jaką mamy poliglotkę w szołbyznesie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Po hiszpańsku nie słyszałem, ale słyszałem po francusku. Obłęd w ciapki...
A za Jurka powinno się ją zlinczować!
ja słyszałam w kilku => załamka!
a do tego, jak usłyszałam z jej własnych ust, że 1. jest młodsza ode mnie, a już 2. powiększyła sobie biust i 3. podała cenę (9500zł) => potrójnie totalna załamka
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Pani Mandaryna jest jak na razie nie do pobicia
No taką ładną i wypacykowaną ma buzieńkę, że chyba rzeczywiście nikt jej jeszcze nie 'sklepał'.
Uwaga, wypowiadam się bo niedawno ... zobaczyłem tą gwiazdę w TV. Śpiewała? Wyła? W każdym razie coś koło tego. Aha i energicznie machała swoimi biodrami w kierunku publiczności. Tłumy szalały.
no comments ale z drugiej strony, jeśli już byłabym taką kobietą, jak ona - to po co się rozdrabniać? mogła chociaż sobie trochę większe zrobić - bo jej piersi, jakoś specjalnie mnie nie zachwycają - na pewno części męskiej widowni podobałaby się bardziej, gdyby miała trochę bardziej, albo więcej...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
wiem, najlepsze takie, co pasują, takie "akurat", ale jeszcze zależy, jakie kto ma rączki
a swoją drogą nie wiem, czy mi w niej coś pasuje... kiedyś myślałam, że Mandaryna ma nawet poczucie humoru, ale to zanim zaczęła śpiewać
Comment