Muzyka nie do piwka
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Mandaryny już nie ma, ale pojawiła się pani (panna?) Cerekwicka. Leci niekiedy w radiu w dość przecietnym acz męczącym repertuarze, którego niezaprzeczalnym atutem są teksty. Obawiam się, że pisze je ona sama lub jej nastoletnia siostra.
Comment
-
-
"Kieeeeeeeeeedyyyyyy płyyyyyyyyynę"......Kto zgadnie?
NIe mogę. Jestem tolerancyjna ale no nie mogę.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse(...)
A jak słyszę panią która płynie , to wpadam wagresję.
A co to jest wagresja - czyżby agresja wobec waginy?
No nie mogłem się powstrzymać
A ja wczoraj będząc w gościach obejrzałem "Szansę na sukces" z udziałem Ich troje wraz z dwójką byłych "wokalistek". Program dotyczył piosenek Eurowizji. To była dopiero muzyka nie do piwkaLast edited by iron; 2006-04-17, 13:24.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A mnie prześladuje (poza gruzińsko-brytyjską Brodką i jej rowerami) utworek - koszmarek. Na początku dla zmyły riffy "Every Breath You Take", potem jakaś panienka o głosie młodej Minogowej drze się strasznie, a na dodatek (zapewne jakiś Murzyn) gada w tle. Za coś takiego powinno się wsadzać do pierdla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja nie znam, ale to musi być coś strasznego, bo jak tylko wchodze na strone, to mi się Firefox zamyka
Comment
-
Comment