Ludu...od mojej rejestracji będę dzielił się z wami moimi odczuciami ze spotkań oko w oko z piwkiem.Dzisiaj był Hanraś.Po magicznej cenie 2.29 nie spodziewałem sie kokosów,ale.....nie było tragicznie!Jak dla mnie to pianka za szybko schodzi.Kolor jest ładny, a smak zaspokajający.Gustuję co prawda w bardziej gożkich piwach,ale... no i nazwa.Kto wpadł na pomysł by tak piwo nazywać?? proponuję nazwać następny wchodzący na rynek produkt np. Janosik albo Gierekbez urazy dla ś.p. żelaznego Edka!!!
No i żeby nie było to na wrocławskich Jatkach (polecam---niezły klimat) wypiłem Żywca.NIeeeeee jest to najciekawsza pozycja.Ja wiem...wielu siuę nim zachwyca,ale ja mówie nie.Coś w tym smaku nioe było ok.Według mnie oczywiście.Jeżeli czytasz to człowieku piwoszu a lubisz Żywca to podziel się swoimi odczuciami co do tego piwa.A swoją drogą to z piwem jest jak z seksem.Każdy facet powie "TAK" ale nie każdy będzie chciał jeszcze raz to samo.
"Piwo to moje paliwo"
No i żeby nie było to na wrocławskich Jatkach (polecam---niezły klimat) wypiłem Żywca.NIeeeeee jest to najciekawsza pozycja.Ja wiem...wielu siuę nim zachwyca,ale ja mówie nie.Coś w tym smaku nioe było ok.Według mnie oczywiście.Jeżeli czytasz to człowieku piwoszu a lubisz Żywca to podziel się swoimi odczuciami co do tego piwa.A swoją drogą to z piwem jest jak z seksem.Każdy facet powie "TAK" ale nie każdy będzie chciał jeszcze raz to samo.
"Piwo to moje paliwo"
Comment