Moja oferta aktualna, ale po 15.09. Teraz urlop
ZWIERZE! WAŻNE!
Collapse
X
-
-
No co ty, nie chciałbyś tak dla relaksu wykonać paru zastrzyków, coby z wprawy nie wyjśćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
No co ty, nie chciałbyś tak dla relaksu wykonać paru zastrzyków, coby z wprawy nie wyjśćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jeszcze okazał by się piwoszem i wychłeptał całą warkę - nie mogę aż tak ryzykowaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tak naprawdę problem polega na tym, że jestem uczulona... Gdybym chociaż wiedziała jaki to piesek (szczególnie chodzi o długość i sztywność sierści), może poszłabym do alergologa i porozmawiała o ewentualnej adopcji czworonoga. Niestety jednak nic nie wiem o rasie szatler, nie wiem jak to wygląda i o czym tak naprawdę miałabym rozmawiać...
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Tak naprawdę problem polega na tym, że jestem uczulona... Gdybym chociaż wiedziała jaki to piesek (szczególnie chodzi o długość i sztywność sierści), może poszłabym do alergologa i porozmawiała o ewentualnej adopcji czworonoga. Niestety jednak nic nie wiem o rasie szatler, nie wiem jak to wygląda i o czym tak naprawdę miałabym rozmawiać...
z ostatniej chwilli: z calej tej paskudnej bandy dobre rece ma na razie MARCO!!!!!!! brawo dla tego pana!!!!!!!!!! co prawda pewnie targnely nim wyrzuty sumienia, bo wtedy w maju nie domknął ze Slavoyem furtki i Łajka zwiała, co ma dzis odczuwalne konsekwencje. niniejszym wzywam wiec Sławusia, żeby tez okazał skruchę!!!! a i reszta niech sie zmobilizuje! [tu paluchem wytykam Pieczarow i Maryhow za ich kamienne organy wewnetrzne!!!!]**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
W dawnych czasach kazdy szanujacy sie browar podobno mial kota zeby myszy sie nie dobieraly do jeczmienia. Ale pies tez inteligentny zwierzak i przy odrobinie samozaparcia mozna go nauczyc polowac na myszy... Nie wiem jak szatler ale znalezny pies mojej Sloneczki jest tak dokladnie wymieszany ze chyba ma jakies kocie geny - wskakuje na parapety i poluje na muchyLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
yemiołka napisał(a)
[tu paluchem wytykam Pieczarow i Maryhow za ich kamienne organy wewnetrzne!!!!]
Ja już mam pieska. Wziąłem go od ludzi, bo chcieli go uśpić w wieku 2 lat. Za dużo ich mieli.
Comment
-
-
Przypomnij mi telefonicznie w sobotę ok. 10.00
Comment
-
Comment