Za taką sprawkę dostaniesz ode mnie całą skrzyneczkę "Wind'a" (a może nawet dwie), więc lepiej się powstrzymaj...
Egzamin Małejżonki
Collapse
X
-
Z tego co pamiętam to "Wind" miał być w 1 litrowym pecie? I pity na hejnał?
Comment
-
-
Kup sobie Bullecitine lub jakieś inne świństwo na pamięć Wind o który nam chodzi od zawsze był w butelce euro i pozostanie w niej do czasu gdy smakosz Ahumba wypije go ze smakiembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Kup sobie Bullecitine lub jakieś inne świństwo na pamięć Wind o który nam chodzi od zawsze był w butelce euro i pozostanie w niej do czasu gdy smakosz Ahumba wypije go ze smakiemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
AHUMBA, TO JUŻ NIE PRZELEWKI!!!
Prawko już na mnie czeka w Wydziale Komunikacji, jutro z rana trafi w moje łapki... A Ty wiesz, co to znaczyŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
To co ja mam w takim wypadku zrobic?? zrezygnować ze studiów??Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Po pierwsze: Ahumbie nie udało się pokrzyżować moich planów - prawko zostało odebrane...
Po drugie: pierwsza podróż naszym samochodzikiem ze mną za kółkiem już się odbyła - WSZYSCY ŻYJĄ!
Po trzecie: Ahumba, kiedy masz ochotę na smakowanie wiśniowego specjału?
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Po trzecie: Ahumba, kiedy masz ochotę na smakowanie wiśniowego specjału?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Dopiero po 5 października. Idę na 10 dni zwolnienia Dorwało mnie zapalenie oskrzeli
Kurcze coś po Zlocie spore grono Forumowiczów trafiły jakieś infekcje
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment