Zdałem. Za drugim razem, ale zdałem. Bardzo się ciesze.
Egzamin Małejżonki
Collapse
X
-
No to moje gratulacje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mam nadzieję, że nikt tak jeżdżący nie dostał* i nie dostanie nigdy prawa jazdy!
* choć widząc czasem co się dzieje na drodze mam co do tego poważne wątpliwości.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
E tam, przesadzasz, dziewczę po jakichś 100 godzinach jazd może się nauczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że nikt tak jeżdżący nie dostał* i nie dostanie nigdy prawa jazdy!
* choć widząc czasem co się dzieje na drodze mam co do tego poważne wątpliwości.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi...cyt. "naprawdę jestem mądrzejsza na co dzień"
ps.
Aczkolwiek wiadomo - TELEWIZJA KŁAMIE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że nikt tak jeżdżący nie dostał* i nie dostanie nigdy prawa jazdy!
* choć widząc czasem co się dzieje na drodze mam co do tego poważne wątpliwości.
W samochodzie siedział egzaminator, instruktor jazdy, jedna miła panna i ja (to było dawno, dawno temu)
Zdawała ta miła panna. Rusza. Na jedynce rozpędziła samochód do 40 km/h. Egzaminator z tylnego siedzenia mówi :"może dwójkę pani wrzuci" i ona bach! "dwójeczka" bez sprzęgła oczywiście.
Egzaminator: "A Pani co? Tak bez sprzęgła"
Miła Panna: "A bo ja na kursie innym samochodem jeździłam"
Miła Panna zdała (to były czasy), ja też.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BombadilEgzaminator z tylnego siedzenia mówi :
Pani polozy reke na drazku i zmieni bieg...
Nie na tym drazkuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Nawet nie zauważyłem, że jest na forum temat o moim najtrudniejszym w życiu egzaminie. Rok temu zabrałem się za to (po 37 latach życia Idzie strasznie Instruktor powiedział, że nie widział osoby tak denerwującej się w samochodzie. Przerobiłem kurs- i zacząłem egzaminy. Na razie miałem 5 prób - nic nie wychodzi. Przy czwartym razie tak się znerwicowałem, że dostałem drgawek nóg i nawet egzaminator się przejął Chwilowo odpoczywam sobie od tych ciężkich przeżyć i tak myślę, że łatwiej będzie obronić doktorat niż zdać ten przeklęty egzaminTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment