Ahumba! Nie daj się! Zdrówka!
Egzamin Małejżonki
Collapse
X
-
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Ahumba napisał(a)
Sam jak wiesz nie mam prawa jazdy i podejrzewam, że na sześciu podejściach nie skończyłbym.
Rekordziści w zdawaniu na prawo jazdy
"Nowości": Pewien włocławianin dopiero za 27. podejściem zdał egzamin teoretyczny na prawo jazdy. Próbował od 1998 r., zaliczył pod koniec minionego roku. Teraz czeka go o wiele trudniejszy egzamin praktyczny.
Według gazety, to nie jedyny rekordzista w historii Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego we Włocławku. Kilka lat temu jeden z uczestników szkolenia na prawo jazdy podchodził do egzaminów 43 razy. Inni mają więcej szczęścia - egzaminu teoretycznego nie zalicza na ogół co piąta osoba. Praktyczny pozytywnie zdaje 38 proc. osób przystępujących do tej próby - podaje dziennik.
Jak wynika ze statystyk, do egzaminów teoretycznych najlepiej przygotowani są kandydaci w przedziale wiekowym 31-50. Z praktyką na placu manewrowym i na ulicach miasta natomiast najlepiej radzą sobie osoby w wieku od 20 do 30 lat.
W drugiej połowie minionego roku we włocławskim WORD zaplanowano o 25 proc. mniej egzaminów niż w analogicznym okresie roku poprzedniego - powiedział gazecie rzecznik prasowy WORD Maciej Gogołkiewicz. Wyraźny spadek liczby egzaminów spowodowała zmiana przepisów z 2002 roku, podnosząca granicę wieku osób, które mogą otrzymać prawo jazdy. Obecnie wynosi ona 18 lat - informują "Nowości".Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Może to próżna skromność, ale nie sądziłam, że należy mi się cały duży temat!
Nieskromnie powiem jeszcze, że za gratulację dziękuję i czakam na jeszcze...
Wozić Irona będę, a i owszem, ale na pewno nie na spotkania forumowe, bo tam zamierzam
P.S. mnie to czeka na wiosne (brak śniegu)-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Mam ochotę iść za kogoś na egzamin i sprawdzić do czego się doczepią.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Irona uwalono za to, że WJEŻDŻAJĄC na rondo (jadąc na wprost przez to rondo) nie dał kierunkowskazu, mnie za skręt na trzecim biegu (mimo, że prędkość w trakcie skrętu wynosiła ok. 40 km/h - egzaminator w ostatniej chwili zmienił zdanie i kazał mi skręcić, a nie jechać prosto)
Comment
-
-
Marudzicie
aż tak źle nie jest
zdawałam kilka lat temu i jakoś przyżyłam
na placyku zjawiło się chyba z 15 bab i 4 facetów
przeszłam ja (bo krzyczałam że nie wsiądę do samochodu póki nie odśnieżą mi kresek ) i 2 facetów. Jeden młody, cały szczęśliwy że przeszedł do następnej części, i drugi nieco starszy, który panikował, bo podobno obiecał żonie, że jak zda egzamin to rzuci palenie.
A jazda po mieście to był luzik. Było przed 20:00 i pusto na ulicach.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Marudzicie
aż tak źle nie jest
zdawałam kilka lat temu i jakoś przyżyłam
A jazda po mieście to był luzik. Było przed 20:00 i pusto na ulicach.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
dokładnie!!!!
Ty w Warszawie, a ja w Olsztynie.
Poza tym, zaczynasz mnie wkurzać.
Chyba baby Ci brakuje, że czepiasz się tak wszystkiego.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Poza tym, zaczynasz mnie wkurzać.
Chyba baby Ci brakuje, że czepiasz się tak wszystkiego.
A to, ze piszę od razu co myslę nie jest jak to sądzisz czepianiem się tylko wyrażeniem swojego zdania do którego mam prawo.Nawet jesli komuś innemu moze ono sie nie spodobać.
Co do bab to muszę Cię rozczarować, nie brakuje mi absolutnie. Natomiast Twoja nerwowość świadczy, ze jestes zbyt pobudliwa i że to własnie Tobie czegos brakujeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Policz, ile razy w ostatnim czasie przyczepiono się do mnie, a ile do Ciebie..............
Comment
-
-
Cyrkonia po prostu jest skorpionem.
A że ja też jestem przedstawicielem tego rzędu z gromady Pajęczaków, to rozumiem jej wzburzenie - ten typ tak maLast edited by iron; 2004-01-19, 13:53.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
kochani to troche wyglada jakbyscie wlasnie mieli stluczke i sie klocili z czyjej winy - przyjmijcie ze to przez zle warunki biometeorologiczne, napijcie sie po piwku i uwazajcie na Arta z alkomatemLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
iron napisał(a)
Cyrkonia po prostu jest skorpionem.
A że ja też jestem przedstawicielem tego rzędu z gromady Pajęczaków, to rozumiem jej wzburzenie - ten typ tak ma
Comment
-
-
Teraz ja zaczynam. Własnie jestem po pierwszym oblanym praktycznym
Niestety zupełnie z mojej winy - tak się zdenerwowałam, że noga mi się na sprzęgle podczas manewrów telepała w górę i w dół
Najbardziej złości to, że wszystko mam opanowane a przez durne nerwy ledwo zaczęłam egzamin to już skończyłam
Comment
-
Comment