Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Od 2000 wzwyż
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo i się nie doczekałaśWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No to Schlangi gratulacjeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Tak se wymyśliłem, że swój pięciotysięczny post tutaj umieszczęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No Panie Generale Ahumba, nie pozostaje nic tylko zasalutowaćLast edited by Maggyk; 2006-11-26, 21:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNo Panie Generale Ahumba, nie pozostaje nic tylko zasalutowaćLast edited by Ahumba; 2006-11-26, 21:15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No Jacksonie, aleś się rozgadał. GratulacjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chyba muszę przestać pisać - mam trzy zera na końcu numerka postu
Przyznam szczerze - 2 wcześniejsze posty były lekko naciągane zmęczeniem i zorientowaniem się bliskiego tysiącznika i północy - cóż za symbolika!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelChyba muszę przestać pisać - mam trzy zera na końcu numerka postu
Przyznam szczerze - 2 wcześniejsze posty były lekko naciągane zmęczeniem i zorientowaniem się bliskiego tysiącznika i północy - cóż za symbolika!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment