Gratulacje dla Sibarha za 2000 postów oraz 500-tne (nowe) opisane piwo na forum
Od 2000 wzwyż
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KhianGratulacje dla Sibarha za 2000 postów oraz 500-tne (nowe) opisane piwo na forumLast edited by sibarh; 2007-01-14, 09:57.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhDzięki, no i lecimy dalej do 3000 tysięcy postów i 1000 piwaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Żebym w ferworze dyskusji nie przeoczył, to wpisuję tu swego posta nr 2000.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo i stuknął 1000 na liczniku. Zajęło mi to 2 i pół roku. W tym czasie przy wydatnej pomocy forum i forumowiczów uwarzyłem 14 warek w BK.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziZ doświadczenia wiem, że kolejne tysiączki idą łatwiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo i rację miał Jerzy...
4 285browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziDzięki, no i lecimy dalej do 3000 tysięcy postów i 1000 piwa2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziStało się. 3-tysięczny post. Ale nowych piw zaledwie.... 852 szt.
Comment
-
-
Gratulacje mark. Twoje zdrowie Ciechanem Miodowym.
Ja właśnie zmierzam, po trzeci tysiączek.
Comment
-
-
Tak się rozhulałem, że nawet nie zauważyłem jak 3000 pękło. Z konieczności więc zamieszczam tu posta 3010.
Kolejne podsumowanie:
1. tysiąc - 2 i pół roku.
2. tysiąc - niecały rok.
3. tysiąc - 7,5 miesiąca. No, ale to zasługa felietonów i burzliwych dyskusji z nimi związanych.
Przez ostatni 1000 postów uwarzyłem 9 warek, obecnie warka 32. w butelkach. Mimo przyspieszenia udało się utrzymać tempo 9 warek/1000 postów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj pękło 5000
Comment
-
-
No i kolejny tysiąc pękł. Tutaj zamieszczam post nr 4000.
Kolejne podsumowanie:
1. tysiąc - 2 i pół roku.
2. tysiąc - niecały rok.
3. tysiąc - 7,5 miesiąca.
4. tysiąc - 6 miesięcy. Tempo coraz szybsze
Przez ostatni 1000 postów rzutem na taśmę (w ostatni wtorek 2 warki), udało się zwiększyć tempo do 10 warek/tysiąc postów, obecnie warka 39. na cichej, 40. i 41. na burzliwej. Niestety warka 38. prawdopodobnie będzie niewypijalna, więc trochę pyrrusowe to zwycięstwo.
Comment
-
Comment