Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Od 2000 wzwyż
Collapse
X
-
-
-
No i taką okrągłą liczbę postów w ferworze dyskusji przegapiłem. A niech to kule biją.
Zatem tutaj post nr 5008.
Podsumowanie:
1. tysiąc - 2 i pół roku.
2. tysiąc - niecały rok.
3. tysiąc - 7,5 miesiąca.
4. tysiąc - 6 miesięcy.
5. tysiąc - 5,5 miesiąca.
Na szczęście jakimś cudem udało się zrobić 10 warek. W tym nawet jedną 45L.
Comment
-
-
O, ja też przegapiłem... ale mniej okrągłą, bo taką kanciastą z przodu. Ale gdyby spojrzeć od strony informatycznej, to jest okrągła, bo 4096 to równo 4 K .
A i trynd mam odwrotny - każdy kolejny tysiąc wymaga coraz więcej czasu u mnie...
PS. Widzę po wysłaniu, że gdzieś mi chyba jeden zniknął, bo ten jest 4*2^10-1 dopiero... Załóżmy, że informatycznie liczy się od zera...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2009-07-08, 19:42.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
I zaś przegapiłem.
Zatem tutaj post nr 5007.
Podsumowanie:
1. tysiąc - 2 i pół roku.
2. tysiąc - niecały rok.
3. tysiąc - 7,5 miesiąca.
4. tysiąc - 6 miesięcy.
5. tysiąc - 5,5 miesiąca.
6. tysiąc - 5,25 miesiąca.
Znowu podkręciłem tempo.
Warek udało się zrobić jedynie 3, ale za to jedną 40L (niestety połowa zakażona), druga 50L, a trzecia 60L.
No ale generalnie słabo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI zaś przegapiłem.
Coś chyba palnę z tej okazyji. Chyba jakieś ...piwo albo i ze trzy2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziA mi się udało nie przegapic.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziA mi się udało nie przegapic.
Coś chyba palnę z tej okazyji. Chyba jakieś ...piwo albo i ze trzy2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Za późno! Ciuś ciuś!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi(...) Trzeba będzie coś fajnego otworzyć.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Może szprotki "po hawajsku"?
JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment