I stało się, niepostrzeżenie i bez fanfar, Koleżanka Prezes wkroczyła w piąte tysiącpiwie. Niech nam żyje i piwo pije !!
Od 2000 wzwyż
Collapse
X
-
Odp: Od 2000 w wzwyż
celt_birofil napisał(a)
I stało się, niepostrzeżenie i bez fanfar, Koleżanka Prezes wkroczyła w piąte tysiącpiwie. Niech nam żyje i piwo pije !!
Comment
-
-
Zgodnie z sugestią kolegi Celta tu też sobie klepnę posta
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Niech się z nami nie bawi, nie bawi, nie bawi, niech nam piwko postawi, postawi, hej !!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
No to zapraszam do wrocka na 08.11Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
proskater napisał(a)
kiedy ja tyle wypostuje (wypije) hmmmm..........
Ja jednak nie liczyłbym na taką autoresocjalizację wnioskując z poziomu dyskusji tegoż już gościa w ubiegły czwartkowy wieczór.
Comment
-
-
żegnaj proskater
[QUOTE]Pepek napisał(a)
[B]Nigdy, na szczęście już nigdy.
Hehe Pepek masz podobne zdanie do mojego Ten koleś jest jakiś dziwny. Pewnie chodzi Ci o jego wypociny:
"Siema wszystkim piwowarom...
Nie mam co o sobie napisać
to napisze że lubie popijać browary
najlepiej kiedy jest ich spora ilość
albo chociaż na śmiechawe"
Według mnie kolega proskater nie ma czego tutaj szukać.Text, który napisał dyskfalfikuje go na starcie. Myśle, że nawet jak zmieni ksywke to i tak nie zrobi tutaj furory bo to bedzie mimo wszystko ten sam człowieczek.
Do proskater'a:
Jeśli naprawde masz takie podejście do piwa
to weź lepiej sobie tą deske i idź...Grzechu84 - PIWOfan
Comment
-
Comment