Koledze Twilight_Alehouse gratuluję przekroczenia 3000 !
Od 2000 wzwyż
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
O w mordeczkę,a ja zarejestrowałem się 3 lata temu i parę postów faktycznie przybyło,choć o tych pierwszejszych lepiej zapomnieć . Tak to jest jak laik dorwie się do kompa i nie wie co ,jak i gdzie pisze.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dawno nie śledziłem statystyk, więc pragnę zauważyć, że Kangur oto niedawno wskoczył w trzecie tysiącpoście Gratulacje!
Comment
-
-
No ładnie, tak się "rozgadałam", że nawet nie zauważyłam przekroczenia 9000 postów
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo ładnie, tak się "rozgadałam", że nawet nie zauważyłam przekroczenia 9000 postów
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ty pilnuj lepiej 10 000 zamiast się zajmować takimi "nierównymi" dziewiątkami - może wyzerujesz licznik i zostaniesz znów juniorem...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
nie wiem po co komu tyle postów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo ładnie, tak się "rozgadałam", że nawet nie zauważyłam przekroczenia 9000 postów
Comment
-
-
Slavoy tyż se sprawił prezent, bo trzeci tysiączek pękł.
Również u Jerzego i Prezesa podobne osiągnięcia.
Zatem gratulacje!
Comment
-
Comment